Mută munții cu Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6

,
1.47K 0

Mărețul Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6 va ieși din producție cât de curând, dar asta nu înseamnă că Mercedes-Benz nu poate publica un videoclip, prin care să ne reamintească, în cazul în care am uitat, ce poate cu adevărat monstrul cu șase roți.

În acest videoclip avem plăcerea să admirăm acest offroader în timpul unei călătorii printr-o trecătoare montană din Toscana, atacând cu ușurință pante abrupte și terenuri accidentate, într-un mediu unde numai un vehicul impunător precum G 63 AMG 6×6 poate face față. Imaginați-vă următorul scenariu: Sunteți în Toscana, undeva pe margine, admirând bestia care sfărâmă rocile, etalându-și abilitățile duse la extrem. Din moment în moment te aștepți să se întâmple ceva, iar melodia din videoclip pe fundal. Nu sună rău, nu?

G 63 AMG 6×6 are cinci diferențiale blocabile și jante de 37 de inci. SUV-ul beneficiază de un motor twin-turbo V8 de 5.5 litri, care produce 544 CP (400 kW) și un cuplu de 760 Nm – ceea ce înseamnă că poate accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de șase secunde.

G 63 AMG

Datorită tehnologiei cu tracțiune integrală 6×6 și a unității AMG V8 biturbo, Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6 reprezintă argumentul suprem al puterii departe de orice drum bătătorit.

Datorită abundenței de dotări de la interior, sub amprenta diviziei AMG, ocupanții se bucura de cel mai înalt grad de confort, chiar și atunci când vehiculul întâlnește cel mai accidentat teren, după cum puteți vedea și în videoclipul de mai sus.  Chiar și pe terenul extrem de accidentat din Toscana, G 63 AMG 6×6 se duelează cu mediul mai ceva ca o capră de munte.

Comentati?

Your email address will not be published.