Un Maybach pentru Baronul von Strucker din “Captain America”

Actorul Thomas Kretschmann este imaginea Maybach Icons of Luxury
,
1.98K 0

Eroul aventurilor Marvel din Captain America” și „The Avengers” călătorește cu stil. Actorul Thomas Kretschmann este imaginea Mercedes-Maybach Icons of Luxury. În film, personajul negativ a fost modificat genetic în așa fel încât să nu aibă vârstă. Putem spune același lucru și despre Maybach-ul care nu îmbătrânește niciodată.

Odată cu renașterea brand-ului Maybach și cu lansarea noii limuzine la Salonul Auto de la Geneva, compania premium punctează și când vine vorb de stil. Thomas Kretschmann – sau poate vă este mai cunoscut sub titulatura de Baronul von Strucker – este ambasadorul Maybach – Icons of Luxury.

Thomas K Maybach

Maybach Icons of Luxury pentru Thomas Kretschmann, cunoscut ca Baronul von Strucker din “Captain America”

 

Geanta din piele pe care Kretschmann o ține în mână în fotografie, Traveller One, poate fi achiziționată pentru 4 500 de euro și vine pe negru, alb, maro și portocaliu, oferind două compartimente închise cu fermoar.

Dar dacă există și o baroană, baronul o poate surprinde cu o poșetă în valoare de 2 970 de euro. Pentru suma aceasta, doamna primește spațiu pentru laptop sau chiar pentru shopping, în ceea ce Maybach promovează ca fiind interpretarea modernă a vechii genți de cumpărături.

Celebrul producător Quincy Jones, cel care a produs primul album pentru Jackson Five, dar și primul album solo al lui Michael Jackson, este și el imaginea Maybach. Quincy a încercat nu numai gentile The Voyager și The Traveller, dar și ochelarii de soare oferiți de Maybach Incons of Luxury. Ramele ochelarilor sunt făcute din titaniu, suflate cu aur de 24 de karate și arată lumea dintr-o nouă perspectivă prin lentilele polarizate Carl Zeiss.

Există și posibilitatea de a alege placare cu platină, în combinația cu lemn de abanos și fibră de antracit, dar și alte combinații la care nici nu vă puteți gândi. Pe oricare o alegeți, puteți să arătați ca producătorul Quincy, ca personajul negativ din Captain America, Baronul von Strucker, sau chiar ca agentul 007, James Bond.

Portofele, curele și chiar echipament de echitație pentru aceia care preferă și alți cai putere în afară de cei puși la dispoziție de automobilele de lux, toate vă sunt oferite cu logoul Maybach imprimat și, în mod firesc, toate au un preț piperat, pentru că în orice situație, calitatea costă.

Cu sau fără produsele Maybach, Thomas Kretschmann va reveni pe ecrane odată cu lansarea filmului The Avengers. Îl puteți vedea în cinematografe începînd cu 23 aprilie.

Captain-America-Super-Soldier-Baron-Von-Strucker

Baronul von Strucker lovește din nou în “Captain America”

 

Comentati?

Your email address will not be published.