Uite un clip cu Lucas Auer, noul-venit în echipa Mercedes-Benz DTM

,
1.26K 0

În acest an, doi noi piloți se alătură echipei Mercedes-Benz din DTM: Maximilian Götz și Lucas Auer. Al doilea dintre ei ar vrea să te salute și să-ți ofere ocazia de a-l cunoaște mai bine prin intermediul acestui clip scurt și călduros.

Nu știu motivul – poate fi inocența pilotului de 20 de ani, bucuria sa pură și netransfigurată sau relația extraordinară pe care pare să o aibă cu mama sa? – dar garantez că acest film îți va da o senzație de bine.

Poate că nu știai asta, dar Lucas Auer este nepotul fostului pilot de Formula 1, Gerhard Berger. Mama sa, Claudia, care apare și ea în acest videoclip, este sora lui Gerhard și conduce o firmă de transport în orașul natal al lui Lucas, Tyrol, din Austria.

Dar să nu credeți niciun moment că Lucas Auer este genul de pilot care a progresat în carieră bazîndu-se pe celebritatea unchiului său (până la urmă, rostind numele lui Ayrton Senna ca fiind idolul său probabil că a tensionat un pic relațiile în familie. Nah, doar glumesc). Nici pe departe. A fost implicat în motorsport încă de foarte devreme (evident, a început la karting), câștigînd primul său titlu important în 2011, când a cucerit trofeul JK Racing Asia Series (impunîndu-se în 7 dintre cele 18 curse și terminînd de 17 ori pe podium).

Sezonul următor l-a prins pe Lucas Auer în Formula 3 din Germania, încheindu-l în postura de vicecampion, apoi s-a îndreptat spre Campionatul European FIA de Formula 3, unde a terminat al patrulea în campaniile din 2013, și în 2014.

În perioada intercompetițională a reușit să-și asigure un loc în sezonul DTM 2015 după ce a trecut o serie de teste, așa că așteaptă-te să-l vezi concurînd la volanul unei mașini Mercedes-AMG C63 DTM.

Uite ce a avut de spus Lucas Auer: “A ajunge în DMT este un pas important în cariera mea. Sunt cu adevărat mândru să fac parte din familia Mercedes. Testînd până spre finele anului trecut pe circuitul din Jerez de la Frontera a fost o experiență fantastică. Abia aștept să mă urc iar în mașină și să continuu pregătirile pentru debutul meu în DTM. Anul trecut n-aș fi crezut că mi se va întâmpla. Îmi dau seama că nu va fi ușor. DTM este o competiție top-class cu rivali formidabili, dar sunt dispus să învăț și sunt pregătit să pornesc în această aventură. Intenționez să mă agăț cu ambele mâini de acastă șansă oferită de Mercedes-Benz.”

Faptul că piloți atât de tineri reușesc să ajungă în competițiile de top ar trebui să servească drept inspirație pentru toți puștii care abia ce intră în karting și se gândesc la drumul lung care îi așteaptă până vor atinge celebritatea mondială mult râvnită. Dacă ești suficient de bun, nu este chiar atât de departe.

 

Comentati?

Your email address will not be published.