Video: încă un clip cu Mercedes-AMG GT3 în acțiune

AMG GT3
,
1.29K 0

Clipurile cu noul Mercedes-AMG GT3 în rolul principal se înmulțesc, dar mașina continuă să arate la fel de bine ca și până acum. E o mașină la care pur și simplu nu te saturi niciodată să te uiți, nu-i așa?

Știm deja cam tot ce e de știut depre noul (cred că încă îl putem numi așa) Mercedes-AMG GT3, așa că acum, tot ce ne rămâne de făcut este să ne relaxăm și să ne bucurăm de spectacol. Și, slavă Domnului, avem un spectacol pe cinste!

Chiar și stând pe loc, mașina arată de parcă pusă pe treabă, și nu genul de treabă pe care oricine e în stare s-o facă. Este super agresivă, incisivă și, mai presus de orice, frumoasă. Urmărind-o dansînd pe circuit este ca și cum ai privi un pește în apă – toate elementele par să se lege perfect, oferind cea mai firească imagine.

Nu știu ce crezi tu, dar eu abia aștept să văd mașina asta în condiții reale de cursă, făcînd manevre în jurul mașinilor rivale și, probabil, trecînd prima linia de sosire. Probabil că visez prea departe, dar poți să stai liniștit: ziua asta va veni cât de curând.

Nu am nicio îndoială că GT3 va duce mai departe moștenirea lăsată de modelul pe care îl înlocuiește, SLS AMG GT3, și nici nu am nevoie să văd vreun clip ca să fiu sigur de asta: inginerii AMG au șlefuit această mașină până au dus-o la perfecțiune, pentru că există o miză prea mare aici și nu-și pot permite vreun nicio scăpare.

Sunt momente în care simți că Mercedes-AMG GT3 nu poate fi ridicat de pe asfalt nici dacă îl tragi cu macaraua – pare că o forță invizibilă îl trage în permanență spre pistă (ceea ce, de fapt, se și întâmplă). Dacă ar fi să cadă de pe o stâncă, nici nu ar cădea, ci ar continua să ruleze pe peretele vertical ca și cum gravitația ar fi ceva încă neinventat. Este o bucurie să îl privești, o desfătare pentru ochi.

Comentati?

Your email address will not be published.