Un Mercedes-AMG C63 super zgomotos declanșează alarmele magazinelor

,
1.35K 0

A făcut inima Londrei să bată mai tare! Un Mercedes C63 AMG a speriat capitala Angliei, cu motorul său tunător, în timp ce rula pe bulevardele metropolei. Vibrațiile produse de motorul V8 au declanșat alarmele magazinelor în toiul nopții.

Un Mercedes C63 AMG a trezit din somn un cartier exclusivist. Motorul V8 de 6,2 litri al mașinii urca în ture în plin blocaj rutier, ceea ce părea aproape insuportabil de urmărit. Asemenea puteri supranaturale își au locul pe circuit. Nostalgicii încă mai suferă. Unitatea V8 a fost înlocuită, în 2014, odată cu lansarea GT-ului, de Mercedes-AMG, cu V8-ul de 4,0 litri.

Mașina se oprea de la un semafor la altul, plimbându-și cu ea orchestra tunătoare și declanșând alarmele magazinelor de pe bulevard. C63 AMG, în versiunea standard, ar dezvolta 481 CP, dar probabil că livrează mai mult, având în vedere că limuzina ultra-puternică are, pe părțile laterale, abțibilduri cu logo-ul unei companii de tuning, MSL Performance, cu sediul la Birmingham.

O mașină de poliție a oprit chiar în dreptul șoferului de AMG, dar polițistul a crezut că R8-ul din față este cel care produce urletul de urs grizzly. Mercedes-ul se afla la Londra într-o companie exclusivistă. În afară de Audi R8 din fața sa, un Lamborghini și un Rolls-Royce mai apar în imagini.

 

Comentati?

Your email address will not be published.