A apărut primul clip cu Mercedes-Benz E-Class Coupe

,
1.27K 0

Stilat și sportiv, noul E-Class Coupé (C 238) combină calitățile clasice ale unei limuzine cu tehnologia de ultimă oră. Și iată primul clip cu Mercedes-Benz E-Class Coupe care o dovedește!

Având la bază limuzina Mercedes-Benz E-Class, noul E-Class Coupe este mai lung, mai lat și vine cu un ampatament mai mare ca predecesorul său. Toate acestea se traduc printr-un habitaclu mai spațios.

“Cu liniile sale clare, elegante, noul nostru E-Class Coupe este o mașină atât emoțională, cât și rațională. Emană lux contemporan, character sportiv agil și înaltă tehnologie într-o personalitate automobilistică ce are spirit, oferind exclusivism și o plăcere rafinată la volan”, spune Prof. Dr. Thomas Weber, membru în Consiliul de Administrație de la Daimler AG și responsabil cu Divizia de Cercetare și Dezvoltare a Autoturismelor Mercedes-Benz.

Clipul de un minut și jumătate duce două coupe-uri E-Class pe drumuri cu serpentine, șoferii apăsând pedala de accelerație până la podea, în timp ce muzica încearcă să țină ritmul amețitor.

 

Comentati?

Your email address will not be published.