Rock pe circuit: Mercedes-AMG C 63 și Linkin Park

,
1.73K 0

Linkin Park face modelul Mercedes-AMG C 63 să danseze pe circuitul din Algarve, Portugalia. Trupa rock din California tocmai a oferit cea mai tare piesă de condus echipei Mercedes-AMG pentru a fi folosită pe clipul promotional care le înfățișează creația sportive: C 63.

Tocmai testat pe circutit, acum pregătit pentru tine, spune clipul, în timp ce vocalistul trupei urlă cu forța unui motor AMG:

“Give me reason (Dă-mi un motiv)
To fill this hole (Să umplu acest gol)
Connect the space between (Să conectez spațiul dintre noi)
Let it be enough to reach the truth that lies (Să fie suficient ca să atingă adevărul)
Across this new divide…” (În această nouă despărțire)

Și se pare că bolidul de pe circuit – dar stați sunt doi! ba chiar trei! – fac conexiunea cu spațiul cum nu se poate mai bine, făcînd drifturi și frînînd în ultimul moment în curbele strânse ale circuitului portughez. Mașinile dansează pe pistă într-o cursă plină de adrenalină, pe ritmurile hit-ului trupei rock.

Mercedes-AMG C 63 Linkin Park

Piesa “New Divide” a celor de la Linkin Park dă senzația unui mix de forță și curaj, pe măsura celor pe care le are sportivul C de la Mercedes-AMG. Pentru clip, s-au folosit o parte din intro și câteva versuri din refrenul piesei.

Nu este prima oară când melodia este folosită pentru un film. “New Divide” a fost lansat ca single pe 18 mai 2009, după ce fusese înregistrat special pentru filmul regizat de Michael Bay “Transformers: Revenge of the Fallen”. Piesa apare și în cea de-a treia ediție a jocului video “Rock Band”.

Mercedes-AMG C 63 Linkin Park

Deși nu a fost niciodată inclus pe un album, acest single este unul dintre cele mai bine cotate ale formației, urcînd până pe locul 6 în topul american Billboard Hot 100 și devenind cel mai bine plasat cântec al trupei. Piesa a intrat direct pe primul loc în Marea Britanie, în UK Rock Chart.

Comentati?

Your email address will not be published.