Acesta este cerșetorul care conduce un Mercedes SLR McLaren
, / 965 0

Acesta este cerșetorul care conduce un Mercedes SLR McLaren

SHARE
Home Lifestyle Acesta este cerșetorul care conduce un Mercedes SLR McLaren

Să conduci un Mercedes SLR McLaren și să cerșești pe stradă? Evident, benzina este scumpă, iar motorul V8 supraalimentat de 5.4 litri cu siguranță, consumă mult. Dar cine l-ar crede pe curajosul care cere câteva monede, apoi ia un loc la volanul mașinii de jumătate de milion de dolari?

“Aveți cumva niște mărunt?” Aceasta este întrebarea care a primit o grămadă de răspunsuri afirmative în Cincinnati, Ohio. “Locuiesc în mașină”, a pus pe scurt, cerșetorul, povestea vieții sale.

Pensionari, refugiați și chiar oameni fără un acoperiș deasupra capului s-au căutat rapid în buzunare pentru a-i oferi câțiva bănuți. Dar au rămas mască atunci când l-au văzut pe cerșetorul prefăcut cum deschide portiera gullwing a unui Mercedes SLR McLaren. Oamenii i-au cerut banii înapoi. “Nu pot să vi-i returnez. Așa am ajuns să conduc un Mercedes, cerînd bani”, a fost răspunșul șocant al cerșetrului deghizat.

“Sunt oameni care muncesc o viață întreagă și tot nu-și permit asemenea mașină!”, a fost unul dintre reproșurile pe care le-a primit de la oamenii cărora inițial, le fusese milă de el.

“Lasă-mă și pe mine să dorm cu tine în mașină!” l-a rugat un adevărat om al străzii. “Nu pot, omule, primesc doar fete”, a fost răspunsul halucinant.

“Pot să stau puțin la volan?”, l-a întrebat un tânăr. “Dacă îmi dai 5 dolari, te las chiar să faci o poză cu ea”, a replicat săracul prefăcut.

A fost doar o farsă, dar ce reacție ați avea dacă un om cu asemenea mașină v-ar cere bani? Poate că ar fi mai bine să folosească cele 3,6 secunde, de care are nevoie bolidul pentru a ajunge la 100 km/h, ca să fugă mai repede, nu-i așa?

 

Comentati?

Your email address will not be published.