Acesta este cerșetorul care conduce un Mercedes SLR McLaren

,
1.86K 0

Să conduci un Mercedes SLR McLaren și să cerșești pe stradă? Evident, benzina este scumpă, iar motorul V8 supraalimentat de 5.4 litri cu siguranță, consumă mult. Dar cine l-ar crede pe curajosul care cere câteva monede, apoi ia un loc la volanul mașinii de jumătate de milion de dolari?

“Aveți cumva niște mărunt?” Aceasta este întrebarea care a primit o grămadă de răspunsuri afirmative în Cincinnati, Ohio. “Locuiesc în mașină”, a pus pe scurt, cerșetorul, povestea vieții sale.

Pensionari, refugiați și chiar oameni fără un acoperiș deasupra capului s-au căutat rapid în buzunare pentru a-i oferi câțiva bănuți. Dar au rămas mască atunci când l-au văzut pe cerșetorul prefăcut cum deschide portiera gullwing a unui Mercedes SLR McLaren. Oamenii i-au cerut banii înapoi. “Nu pot să vi-i returnez. Așa am ajuns să conduc un Mercedes, cerînd bani”, a fost răspunșul șocant al cerșetrului deghizat.

“Sunt oameni care muncesc o viață întreagă și tot nu-și permit asemenea mașină!”, a fost unul dintre reproșurile pe care le-a primit de la oamenii cărora inițial, le fusese milă de el.

“Lasă-mă și pe mine să dorm cu tine în mașină!” l-a rugat un adevărat om al străzii. “Nu pot, omule, primesc doar fete”, a fost răspunsul halucinant.

“Pot să stau puțin la volan?”, l-a întrebat un tânăr. “Dacă îmi dai 5 dolari, te las chiar să faci o poză cu ea”, a replicat săracul prefăcut.

A fost doar o farsă, dar ce reacție ați avea dacă un om cu asemenea mașină v-ar cere bani? Poate că ar fi mai bine să folosească cele 3,6 secunde, de care are nevoie bolidul pentru a ajunge la 100 km/h, ca să fugă mai repede, nu-i așa?

 

Comentati?

Your email address will not be published.