Toate modelele noi de la Mercedes prezentate în programul oficial pe 2016/2017

,
1.59K 0

Toate noile modele Mercedes așteptate să-și facă apariția în 2016 și în 2017 au fost prezentate de către Mercedes în cadrul bilanțului care include și programul modelelor de anul acesta și de anul viitor. Cele mai importante sunt GLA Coupe, pick-up-ul GLT și Mercedes-AMG GT C.

Recent, Mercedes a dat jos prelata de pe monstrul cu 585 CP, AMG GT R. Conform planurilor, GT R este programat să ajungă în showroom-uri în prima jumătate a anului 2017.

Alăturîndu-se gamei Mercedes-AMG, în vârful ierarhiei, Roadster-ul AMG GT, este, de asemenea așteptat să-și facă apariția la începutul anului viitor. Un alt membru al gamei Mercedes-AMG va fi roadster-ul GT C – un model nou, nedetaliat, care poate reprezenta un înlocuitor al GT-ului standard. Versiunea coupe a GT C-ului aparea și ea în programul de lansări înainte de sfârșitul lui 2017.

Cea mai mare surpriză în orarul celor de la Mercedes pe  2016 și 2017 este GLA Coupe. Nu, nu este un nou SUV coupe care i se alătură crossover-ului GLA, ci este GLA facelift, care primește un nume nou, cu scopul de a face loc pentru un viitor SUV cu cinci și șapte locuri, cunoscut anterior sub denumirea de GLB. GLA facelift/GLA Coupe va fi lansat la mijlocul anului 2017.

2017 este un an important și pentru gama E-Class. În prima jumătate, Mercedes va dezvălui E-Class Coupé și Mercedes E-Class All Terrain sau T-Cross – un break E-Class cu o gardă la sol mărită, în stilul lui Audi A6 Allroad. Noul E-Class decapotabil se va alătura gamei după jumătatea lui 2017.

Versiunea facelift a Clasei S urmează la mijlocul lui 2017, ratînd lansarea care se zvonea că va avea loc în toamnă la salonul auto de la Paris. Următorul în program este primul pick-up Mercedes, GLT, care este dezvoltat în colaborare cu Nissan și care are la bază noul Navara.

Și fanii smart vor avea motive de bucurie atunci când vor auzi că modelul electric Fortwo Coupé EV va fi prezentat la finele lui 2016, urmat fiind, în prima jumătate a lui 2017, de către Fortwo Cabrio EV și Forfour EV.

 

Comentati?

Your email address will not be published.