Noul Mercedes A-Class vine anul viitor – NOI FOTOGRAFII SPION

,
1.45K 0

Noul Mercedes A-Class a fost surprins din nou. Mercedes va lansa noua generație a modelului compact (W177) la începutul anului 2018. NOI FOTOGRAFII SPION aduse de autoweek.nl.

Prin dispariția câtorva centimetri de strat gros de camuflaj, forma noului A-Class este acum mai vizibilă. Partea frontală pare mai lungă și mai angulară și primește acum un set noi de faruri înguste. Elementele distinctive care sunt preluate de la modelul actual sunt flancurile, care par să supraviețuiască schimbărilor la care este supus modelul. Mânerele portierelor au acum forme complet diferite. Și forma geamurilor laterale este mai originală decât am crezut inițial. Linia inferioară curbată rămâne, dar este trasată complet diferit în dreptul colțurilor geamurilor. În partea posterioară, vedem blocuri de lumini mai agresive și o lunetă care pare să fie mai plată ca înainte.

Actulul A-Class, care și-a făcut apariția pe piață în 2012, a fost supus unei operațiuni subtile de facelift în 2015. Cu noua generație a Clasei A, programată să apară în 2018, numărul modelelor va crește și mai mult, incluzând în gamă o limuzină, care ar trebui să fie interesantă pentru piața din China, dar și un SUV de clasă mica, cu șapte locuri, Mercedes GLB.

a-class-2018-1

Noua platformă MFA2 va fi structura folosită pentru noua familie de modele A-Class. Aceasta ar trebui să ajute la reducerea greutății vehiculului cu 50 de kilograme și să ajute caroseria să devină mai rigidă. Ampatamentul noului Mercedes A-Class crește cu aproximativ 2 centimetri, de care ar trebui să beneficieze pasagerii. Noi, bineînțeles, abia așteptăm un nou design interior, care se află încă sub semnul întrebării în ceea ce privește preluarea bordului cu monitoare de mari dimensiuni de la S-Class, E sau C în partea inferioară a gamei.

Pe de altă parte, schema de motorizare este una clară. Unitățile diesel mai mici vor fi furnizate de partenerul Renault, iar propulsoarele de doi litre vor fi înlocuite de unități OM 654, folosite și la noul E-Class. Acestea dezvoltă 150, respectiv 194 CP.

Va fi lansată și o nouă generație de motore pe benzină. Acestea fac parte din seria M254 (succesoarea seriei M274), încă mențin capacitatea de 2 litri, injecția direct și supraalimentarea – chiar și e-chargers ar putea fi folosite. În plus față de A250 și de modelul AMG (peste 400 CP), A-Class ar trebui să fie oferit și în versiune AMG intermediară. Puterea: aproximativ 280 CP.

Gama A-Class va fi actualizată și cu tehnologia hibridă. Autonomia electrică ar trebui să fie de 100 km. Transmisia automată cu 7 trepte și dublu ambreiaj va fi înlocuită de versiunea cu 9 rapoarte, care permite reprize mai lungi și care poate controla un cuplu mai mare. Noul Mercedes A-Class va fi cotat la aproximativ 25.000 de euro.

a-class-2018-3

Poze: Autoweek.nl.

Comentati?

Your email address will not be published.