Mercedes SL/SLC facelift, realizate digital de către AutoBild

,
2.09K 0

Revista Auto Bild a prezentat în exclusivitate fotografii realizate digital cu Mercedes SL și SLC, care vor fi expuse la Salonul Auto de la Frankfurt în septembrie 2015.

Cea de-a șasea generație a legendarului roadster Mercedes SL, nume de cod R231, a fost lansată în 2012, cu o caroserie din aluminiu. Caroseria din aluminiu cântărește cu aproximativ 110 kg mai puțin decât dacă ar folosi tehnologia bazată pe oțel a predecesorului său.

La Salonul Auto de la Frankfurt, din luna septembrie, Mercedes va prezenta versiunea revizuită, care trebuie să supraviețuiască cel puțin până în 2019, când este programată apariția unei noi generații. Piața automobilelor roadster s-a restrâns dramatic în ultimii ani și nu există semne de revenire.

Din acest motiv, viitoarele generații SL și SLK vor avea la bază o platformă comună, cu multe componente comune și cu o masă redusă.

Până atunci însă, versiunea revizuită SL, programată să-și facă apariția la Frankfurt, va prelua configurația bordului de la S-Coupe. Conform revistei Auto Bild, care prezintă prima fotografie realizată digital a lui SL facelift, partea frontală și farurile vor fi inspirate de AMG GT.

Mercedes-SLC-facelift

Concomitent cu SL, Mercedes va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt și versiunea revizuită a mai micului SLK, care va primi un nou nume, SLC, pentru a exprima apartenența la familia C-Class.

 

Comentati?

Your email address will not be published.