Infiniti QX30: Mercedes GLA de la Infiniti

Infiniti QX30
,
1.5K 0

Infiniti QX30 se apropie momentul începerii producției de serie. SUV-ul compact va folosi platforma MFA de la Mercedes, iar dimensiunile sale vor fi foarte asemănătoare cu cele ale lui Mercedes GLA.

SUV-ul compact Infiniti QX30 a fost, din nou, spionat. Modelul va fi construit pentru piețele din întreaga lume – inclusiv Statele Unite și China – la uzina Nissan din Anglia, alături de hatchback-ul Infiniti Q30.

Producția versiunii hatchback a lui Q30 – având ca țintă principală piața europeană – va începe la mijlocul anului 2015, SUV-ul QX30 urmând la puțin timp după acesta. QX30 va rivaliza cu Audi Q3, BMW X1 și Mercedes-Benz GLA.

Q30 și QX30 vor împrumuta platforma MFA de la Mercedes, dar și motoarele de 2.0 litri pe benzină și de 2.2 litri pe motorină.

Practic, Infiniti Q30 și QX30 vor avea multe în comun cu Mercedes Clasa A și cu Mercedes GLA. Chiar și designul modelului QX30 va fi foarte asemănător ca formă și dimensiuni cu Mercedes GLA. Putem recunoaște cu ușurință capote alungită, linia mediană înaltă, geamurile mici, forma montantului spate și forma părții din spate. Grila va fi una tipică brand-ului Infiniti, dar ne așteptăm la același interior cu display de sine stătător.

Comentati?

Your email address will not be published.