Mercedes-Benz – cinci premii pentru cele mai bune mașini cu tracțiune integrală

,
2.81K 0

Cinci modele Mercedes-Benz tocmai au câștigat cinci categorii în sondajul cititorilor organizat de către cea mai tare revistă dedicată vehiculelor 4×4 din Europa, “Auto Bild Allrad”. Solidul GLK, pătrățosul G-Class, atrăgătorul CLA, stilatul S-Class, alături de fratele său seducător S-Class Coupe, au primit premii, transformînd Mercedes-Benz în cel mai de success brand din istoria acestui sondaj.

“Nicioată nu a existat un rezultat atât de categoric în favoarea unui singur producător auto în cei 15 ani în care cititorii noștri au votat! Fără nicio îndoială, Mercedes-Benz este brand-ul preferat al cititorilor noștri!”a declarant Bernhard Weinbacher, redactor-șef al revistei “Auto Bild Allrad” după ce a aflat rezultatele sondajului. Iar cifrele nu fac decât să-i confirme declarația. 176 de modele au concurat în cadrul a zece categorii, decise în totalitate de cititori. Jumătate dintre categorii au fost adjudecate de modelele Mercedes-Benz nominalizate.

Un model 4×4 care a fost în topul ierarhiilor încă de la lansarea sa, care a avut loc în 1979, și un deschizător de drumuri pentru toate SUV-urile contemporane proiectate la Stuttgart, pătrățosul G-Class, s-a dovedit a fi câștigător al categoriei sale, SUV-uri de peste 50 000 de euro. Mașina care l-a urmat pe poziția a doua a obținut doar jumătate dintre voturile primite de G. Până aici, nicio surpriză, dar rivalii celor de la Mercedes au primit lovituri pe cinste la celelalte categorii.
Iată alegerile cititorilor, care au decis cele mai bune mașini cu tracțiune integrală ale anului 2015:

 

SUV-uri între 30,000 și 50,000 euro GLK
SUV-uri de peste 50,000 euro G-Class
Autoturisme cu tracțiune integrală până în 40,000 euro CLA
Autoturisme cu tracțiune integrală de peste 40,000 euro S-Class
Mașini sport cu tracțiune integrală, versiuni coupe și cabrio S-Class Coupé

 

“Auto Bild Allrad” este revista-soră a mult mai celebrei “Auto Bild” și revista dedicată vehiculelor 4×4, cu cele mai bune vânzări din Europa, cu un total lunar de aproximativ 63 000 de exemplare.

Ceremonia de acordare a premiilor pentru cele mai bune mașini cu tracțiune integrală ale anului 2015, a avut loc la saa DEPOT 1899 din Frankfurt am Main. Clădirea din cărămizi care datează de acum două secole era un depou de tramvaie până în 2003, iar în prezent, construcția găzduiește un pub și câteva săli de spectacole.

Comentati?

Your email address will not be published.