Vă dezvăluim noul C-Class Coupe. THIS IS IT!

,
1.65K 0

Noul Mercedes-Benz C-Class Coupe a fost surprins practic nemascat, înaintea debutului oficial programat pentru luna septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Puținele bucăți de bandă adezivă care mai decorează partea posterioară nu pot ascunde faptul că noul C-Class Coupe se va baza în mare parte pe superba limuzină C-Class (cu care împarte platforma tehnică) în ceea ce privește design-ul. Bineînțeles, înfățișarea generală este inspirată în mare parte şi de recent lansatul S-Class Coupe, inclusiv stopurile LED înguste.

C-Class-Coupe-10

Asemănările cu limuzina C-Class se opresc la partea frontală. Noul Coupe prezintă detalii unice, cum ar fi cadrele lungi ale portierelor, un montant central fix, o linie a acoperișului care coboară abrupt, arcade proeminente deasupra roților și țevi de evacuare trapezoidale integrate în partea inferioară a barei din spate.

Deși platforma MRA va fi preluată de la actuala limuzină C-Class, cei de la Mercedes-Benz s-au asigurat că noul Coupe primește setări unice. Noul vehicul în două uși va beneficia de amortizoare și arcuri reconfigurate cu o suspensie revizuită coborâtă cu 15 mm. C-Class Coupe va primi și un centru de greutate mai coborât și bare stabilizatoare cu un diametru mai mare, dar și bucșe mai ferme. Totul în numele caracterului sportiv!

C-Class-Coupe-06

Gama de motorizări de la C-Class va fi, de asemenea preluată în totalitate, în timp ce noul motor AMG V8 biturbo de 4.0 litri cu peste 500 CP va propulsa vârful de gamă, versiunea C 63 AMG.

Noul C-Class Coupe va ajunge în showroom-urile Mercedes în luna septembrie, în timp ce fratele său Cabrio a fost și el confirmat pentru 2016.

Sursă foto: AUTOMEDIA.

Comentati?

Your email address will not be published.