S-Class este Mașina de Lux a Anului 2015 pentru Auto Express

,
1.58K 0

Nava-amiral Mercedes-Benz a mai obținut o victorie. Noul S-Class a fost încoronat Mașina de Lux a Anului 2015 de către Auto Express.

Să nu credeți că a câștigat pentru că a avut noroc. Precedenta generație și-a adjudecat același premiu șapte ani la rând, în timp ce modelul actual se află deja la cel de-al doilea titlu.

Conform celor de la Auto Express, S-Class a reușit să surclaseze atât Bentley Mulsanne Speed, cât și Range Rover, grație armoniei cu care îmbină design-ul inovativ și tehnologia de ultimă oră cu metodele manuale tradiționale de construcție. Puține mașini dau o senzație atât de specială, fie că te afli la volan, fie pe locurile din spate.

S-Class reprezintă și un etalon fantastic în ceea ce privește tehnologia pe care o vom vedea în viitor la Mercedes. De la panoul de bord TFT color la tehnologia avansată de rulare cum ar fi suspensia Magic Ride Control și sistemul aproape autonom de croazieră, S-Class este un veritabil laborator mobil.

Mașina de Lux a Anului 2015 în viziunea Auto Express este un loc somptuos de petrecere a timpului. Juriul s-a îndrăgostit pur și simplu, de spațiul infinit oferit pasagerilor din spate și de accentele elegante, în timp ce suspensia pneumatică oferită standard în întreaga gamă redă ideea că nu multe mașini sunt atât de confortabile și de rafinate.

Și pentru a încheia en fanfare, revenirea Maybach-ului sub forma Mercedes-Maybach S600 V12 poziționează Clasa S ca o paradigmă a luxului, o limuzină în adevăratul sens al cuvântului, pregătită oricând pentru îndatoriri prezidențiale.

Comentati?

Your email address will not be published.