Cum să transformi un S-Class W221 într-un S-Class W222

,
3.98K 0

Un S-Class W221 transformat într-un S-Class W222? Da, sună tare ciudat. O companie de tuning din Ucraina nu este însă, de aceeași părere și chiar a postat un tutorial referitor la întreaga procedură.

În cazul în care nu vă permiteți să achiziționați un Mercedes S-Class de ultimă generație, propunerea care vine dinspre Ucraina ar putea fi o veste bună pentru dumneavoastră.

Conform celor de la Englishrussia, tunerul din Ucraina… mai bine zis “garajul din Ucraina” este dispus să vă scutească timpul prețios și să vă construiască noul S-Class W222 pornind de la versiunea precedentă W221, care este acum și mai accesibilă.

ukranians-turn-w221-into-w222-23

Tutorialul alcătuit din fotografii ne plimbă prin procedurile de dezmembrare și re-construcție. Practic, ucrainenii taie fața și spatele Clasei S W221 și, pur și simplu, lipesc părțile omoloage de la mai noul W222, folosind accesorii originale.

Trebuie să spunem că s-au ridicat la așteptările noastre. Zis și făcut, este, de fapt, chiar surprinzător de ușor să confunzi mașina construită cu noua limuzină reprezenativă a companiei.

ukranians-turn-w221-into-w222-7

Costurile aferente transformării nu au fost însă, dezvăluite, dar calcule simple ar indica faptul că ați economisi lejer chiar până la 100.000 de dolari munciți din greu.

Comentati?

Your email address will not be published.