Rottweiler – Mercedes-AMG C63 S transformat în câine rău de Piecha Design

,
1.71K 0

Cine a dat drumul câinilor? Cei de la Piecha Design sunt vinovați, pentru că ei sunt cei care au transformat un Mercedes-AMG C63 S într-un câine rău. Acum break-ul AMG are cu 102 CP mai mult!

Poate că în versiunea standard arată ca o mașină de familie, dar se pare că este un câine Alpha acum, după ce a ieșit din mâinile experților în tuning de la Piecha Design.

Mercedes-AMG C63 S Piecha Design (3)

Și dacă aveți de gând să fugiți de acest câine rău, mai gândiți-vă. Aveți nevoie de un avans de o zi ca să scăpați, pentru că animalul fără noțiuni de dresaj aleargă de la 0 la 100 km/h în doar 3,8 secunde. Versiunea AMG fără tuning o poate face în 4,1 secunde. Totul grație motorului său V8 biturbo de 4,0 litri cu noi setări.

Mercedes-AMG C63 S Piecha Design (6)

Din motorul care, în versiune standard, dezvoltă 510 CP, compania cu sediul la Rottweil, în Germania, a obținut nu mai puțin de 612 CP (450 kW) și un cuplu de 840 Nm.

Plusul de putere se materializează și în noua înfățișare a bestiei lătrătoare. Mașina vine cu un kit de coborâre a suspensiei. Body kit-ul care îmbracă acest câine sălbatic include prize mari de aer în bara față reconfigurată, dungi tipice mașinilor de la raliuri, steag în carouri desenat pe lateral și un eleron robust în spate.

Piecha Design a renunțat la jantele standard în favoarea unora de 19 inchi Piecha MP1 Monoblock cu finisaj metalic sau a unora de 20 de inchi MP5 LMX într-o nuanță satinată. Producătorul acestui body kit recomandă produsul companiei și pentru modelul standard, C 250d 4Matic.

 

Comentati?

Your email address will not be published.