Pentru autostrada spre Iad – Mercedes GLE Coupe Inferno

,
3.2K 0

Este genul de mașină care ar fi putut juca rolul principal în clipul trupei rock AC/DC “Highway To Hell”. La câteva luni după ce au făcut publice fotografiile cu Mercedes-Benz GLE cu pachetul aerodinamic Inferno, Top Car arată acum versiunea completă. Așa că acesta este Mercedes GLE Coupe Inferno de la Top Car.

A fost făcut în Rusia și se duce direct spre Iad. Taxa de autostradă costă însă 20.205 de  euro. Este prețul care trebuie plătit pentru a îmbrăca un GLE 63 AMG în fibră de carbon. Cu inserții în bara față, bara spate, grila radiatorului, praguri, aripi, capotă și în difuzorul de aer, modelul este disponibil în două combinații de culori: negru și alb/negru. În locul celebrei stele Mercedes, tronează acum emblema companiei din Rusia, un rechin.

Mercedes GLE Coupe Inferno (20)

Casa de tuning pune la dispoziție și o gamă largă de jante și anvelope. Bestia neagră aleargă pe jante ADV.1 de 23 de inchi, în timp ce vehiculul alb poartă jante din aliaj Lumma Design de 22 de inchi.

Într-un habitaclu plin de fibră de carbon și piele, emblema companiei de tuning strălucește din tetiere.

O asemenea înfățișare vine și însoțită de o putere pe măsură. Motorul V8 de 5,5 litri care propulsează GLE 63 Coupe a primit un plus de forță, ajungînd acum la 703 CP și un cuplu maxim de 849 Nm. Versiunea S a SUV-ului Coupe va primi 129 CP și 159 Nm în plus față de cifrele din specificația tehnică: 714 CP și 919 Nm.

Răsfoiți galeria foto cu bestiile Inferno!

Comentati?

Your email address will not be published.