Putere acvamarin – Mercedes-AMG E63 S Estate tunat de Fostla

,
2.43K 0

Mercedes-AMG E63 S Estate, care este deja o bestie cu 577 de cai putere, tocmai a primit un plus de putere de la Fostla. Pentru 9.000 de euro, proprietarul primește mai multă încredere în mașina pe care o conduce. Atâta încredere încât o putea duce direct pe circuit.

Probabil că ați trăit cu impresia că E-Class break este mașina perfectă pentru familie. Ei bine, nu și atunci când literele AMG îi țin companie indicativului existent pe ușa portbagajului. Și cu atât mai puțin încât acolo strălucește cu mândrie și un S. Acum mașina tocmai a ieșit din mâinile pricepute ale experților de la Fostla.

fostla-mercedes-amg-e63-s-estate-4

Aceștia i-au aplicat un autocolant acvamarin, o nuanță care poartă o denumire exotică, “Satin Caraibian Mat”. Dar autocolantul ar trebui să fie ultima noastră grijă. Vehiculul turcoaz are acum 690 de cai putere și un cuplu de 1.055 Nm, de la valorile standard de 577 CP și respectiv, 800 Nm. Plusul de putere are la bază un chip tuning nivelul 2, asigurat de PP-Performance, care face mașina să alerge cu 0,15 secunde mai rapid de la 0 la 100 km/h: adică în numai 3,45 de secunde. De la viteza limitată electronic la 250 km/h, break-ul a ajuns la 310.

Comentati?

Your email address will not be published.