Dar cum ar fi dacă? Mercedes-Benz SL Coupe simulat digital

Mercedes-Benz SL
,
1.46K 0

Mercedes-Benz SL facelift tocmai a văzut lumina zilei, odată cu prezentarea sa oficială la salonul auto care a avut loc în însorita Californie, cu mai puțin de două săptămâni în urmă. Dar mașina a devenit deja sursă de inspirație pentru artiștii industriei auto. Unul dintre aceștia, tocmai a transformat cea mai recentă decapotabilă de la Mercedes într-un coupe: Mercedes-Benz SL Coupe.

Cel mai recent tuning virtual operat asupra unui Mercedes-Benz vine de la Tomi-X Design, artistul din industria auto căruia i-a venit ideea să transforme decapotabila SL într-un coupe, mult timp înaintea celor de la Stuttgart. Sau poate cei de acolo nu se vor gândi niciodată la așa ceva.

Actualul SL, nume de cod R231, a fost lansat în 2012, iar la mijlocul ciclului de viață, a suferit o operație plastică, trecînd prin mâinile talentate ale “chirurgilor” de la Stuttgart.

Decapotabila de la Mercedes vine acum cu o grilă de tip diamant secționată de o singură lamelă, foarte asemănătoare cu cea a mașinii sport Mercedes-AMG GT. SL păstrează însă detaliile specifice familiei de decapotabile de la Mercedes, cum ar fi ecartamentul mare și prizele uriașe de aer din partea frontală.

Artistul specializat în simulări digitale s-a jucat cu o fotografie a modelului SL, recent dezvăluit, și cu una a Mercedes-ului AMG GT. A pus cap la cap piesele acestui puzzle și iată ce i-a ieșit. Un SL cu acoperiș fix, în stilul GT-ului, păstrînd însă prizele mari de aer din lateral. Dar fotografia din semi-profil ne aduce o întrebare în gând: oare cum arată partea posterioară? Este asemănătoare cu cea a GT-ului sau rămâne un SL până în măduva oaselor?

Oricare ar fi răspunsul, este puțin probabil să vedem un Mercedes-Benz SL Coupe în viitorul apropiat, așa că va trebui să ne mulțumim cu această simulare digitală.

Fiți alături de noi pe Facebook, pentru a fi primii care află informații de culise și știri nou-nouțe din lumea Mercedes-Benz.

 

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.