Mercedes “Dragon” S-Class scoate fum pe nări

Mercedes S 65 AMG
,
2.3K 0

Ați văzut cel mai șocant tuning făcut în ultimul deceniu pe un model Mercedes sau v-a scăpat? Acum doi ani și jumătate, o limuzină Mercedes S 65 AMG a fost, pur și simplu, transformată în dragon de tunerul Konig Motor.

Este o pisică? Este o reptilă? Nu suntem siguri, dar ați face bine să vă dați la o parte din drumul său! Acest Mercedes-Benz S-Class care arată ca un dragon scoate fum pe nări de sub capota care adăpostește 612 CP și un cuplu uluitor de 1000 Nm, dintr-un motor V12, surprinzător neatins de tuner-ul curajos! Sosia de dragon are o privire feroce de pisică în loc de faruri, probabil complet inutili pe drum, și solzi tridimensionali pe toată caroseria, pe jenți, pe oglinzile laterale și pe grila radiatorului. Spatele a fost modificat în așa fel încât să semene cu o coadă de prădător. Chiar și logo-ul Mercedes din spate a fost înlocuit de un cap de dragon.

Mercedes “Dragon” S-Class

Konig Motor a făcut această metamorfoză. Tuner-ul din Rusia a îmbrăcat un Mercedes S 63 AMG în vinilin cu textură de solzi, ca să-i dea o înfățișare de dragon, dar interiorul arată surprinzător de normal. Și cum am menționat anterior, motorul AMG este încă intact!

Mercedes “Dragon” S-Class

Acest “Dragon” S-Class este la vânzare de ceva vreme, dar nimeni nu s-a încumetat să o cumpere încă. 51 500 euro (68 000 de dolari) este prețul cerut pentru dragonul construit pentru cei care, cu siguranță, nu vor să se strecoare discret prin trafic! Dar cine a pus ochii pe dragon, ar face bine să se uite cu atenție. Este un model din 2004, care a călătorit deja 77 700 km.

Am fi vrut să spunem că am văzut mai rău de atât. Dar nu. Nu am văzut. Cel puțin, nu până acum.

Aruncați o privire pe galeria foto, apoi decideți. Odios sau foarte frumos, ce părere aveți?

Comentati?

Your email address will not be published.