Un bucătar fără stele

Lui Chef Munoz i s-a furat steaua de la Mercedes
,
1.58K 0

“O stea chiar nu înseamnă nimic. E doar un obiect. Este o opinie”, crede chef David Munoz. David este bucătar într-un restaurant cu trei stele Michelin din Madrid și este și posesorul unei mașini cu stea: un Mercedes-Benz GLA. Dar este pe punctul de a se răzgândi. Veniți cu noi într-o aventură pe parcursul căreia vom afla unde i-a dispărut steaua.

Chef David Munoz are deja patru stele. Sună de parcă ar fi hotel, dar nu este. Este un bucătar spaniol, considerat șef de top la nivel mondial. Gătind în bucătăria unui singurului restaurant cu trei stele Michelin din Madrid și fiind fericitul posesor al unei alte stele, aflate în parcare, un Mercedes-Benz GLA, Chef Munoz spune că stelele chiar nu înseamnă mare lucru pentru el. “Ideea este importantă. Ideea pe care o transmiți prin intermediul acestor stele. Ele înseamnă că vrei mereu să fii mai bun și că îți dorești mereu mai mult”, spune el. Dar bucătarul face atac de panică atunci când vede că steaua din centrul grilei GLA-ului său a dispărut.

“Hoții! Mi-au furat steaua!”, strigă șocat.

Da, o stea nu înseamnă nimic. Până atunci când ți se fură, este mesajul din finalul clipului Mercedes-Benz.

“Ajutați-ne să descoperim unde a dispărut steaua”, este apelul celor care îi dau o mână de ajutor lui David Munoz, ca să-și recupereze steaua. Pentru a-l găsi pe vinovat, au postat un video înregistrat de camerele de supraveghere aflate pe bulevardul madrilen. Cine credeți că este principalul suspect?

În urma vizionării filmării, se pare că stăpânul pisicii este suspectul principal. Dar David Munoz a primit și mesajul de mai jos: “Steaua ta este la mine”, scris în limba spaniolă, cu litere decupate din ziare pe o hârtie pătată cu ruj. Așadar, suspectul poate fi o femeie?

Bucatar fara stele

Vom primi următorul indiciu pe 22 ianuarie, așa că rămâneți pe recepție. Facem echipă bună împreună, așa că poate aflăm cine este vinovatul.

Comentati?

Your email address will not be published.