Regina pieselor auto – Un service construiește portretul reginei Elisabeta din piese auto

,
1.2K 0

Este o suspensie Mercedes-Benz? Este o jantă Mercedes? Acelea sunt punți de la un Jaguar? Un service auto a construit portretul Reginei Elisabeta numai din piese auto pentru a aniversa cea de-a 90-a zi de naștere a Maiestății Sale.

Dar ce legătură are regina cu piesele auto? Poate că portretul pare, la o primă vedere, total nepotrivit. Dar puțini știu că, înainte de a fi regină, Elisabeta a II-a a fost mecanic. În timpul celui de-al Doilea Război Monial, a fost expert auto în Serivciul Auxiliar Teritorial rezervat femeilor.

Încă o adolescentă la acea vreme, tânăra Elisabeta a învățat cum să schimbe roți și chiar să dezasambleze și să reconstruiască motoare. A învățat și cum să conducă o ambulanță.

Elisabeta

Pentru a aduce un omagiu serviciului Reginei și muncii sale ca mecanic, un service auto din Marea Britanie, Kwik Fit, a făcut echipă cu artistul David Parfitt, și a creat o operă de artă unică, intitulată “Regina pieselor” (“The Queen of Parts”), cu aluzie la modul în care era alintată Prințesa Diana, “Regina inimilor” (“Queen of Hearts”).

Portretul mecanicului regal include nu mai puțin de 800 de piese de la autoturisme și camioane, în marea lor majoritate britanice, și peste 50 de metri de furtun, pentru a construi legendara coafură a reginei. Ochii săi albaștri au fost construiți din role de furtun albastru. Regina poartă o coroană din bujii, cercei construiți parțial din faruri și un colier din jante. Mecanicii au petrecut aproximativ două săptămâni muncind la portretul de 3 metri înălțime, care are o greutate de 115 kilograme.

Comentati?

Your email address will not be published.