Distrugător de profesie – Și-a dat foc la BMW după ce un proprietar de Mercedes și-a făcut praf limuzina cu crosa de golf

,
1.81K 0

Un om de afaceri italian a luat-o razna rău de tot. Dă banii pe BMW-uri ca să le distrugă cu surle și trâmbițe. Desi se plânge că este dezamăgit de brand, de aproape 10 ani de zile își cumpără tot automobile bavareze. De curând, a făcut praf o limuzină Seria 7.

Prima oară și-a manifestat supărarea distrugându-și BMW-ul M6 pe care îl cumpărase în 2008, cu un baros și cu un topor, în timpul Salonului Auto de la Frankfurt din 2013. Dar se pare că prinsese drag de mașină. Pentru că asigurarea nu-i acoperea daunele produse chiar de el, a reparat mașina pe cheltuiala proprie. Dar un acces de nebunie l-a dus la o nouă demonstrație, în anul următor. În 2014, la Salonul Auto de la Geneva, a repetat actul de distrugere.

 

Câteva luni mai târziu, și-a cumpărat un Z3, dar săracul roadster a avut viață scurtă. A fost incendiat de nebun în același an.

Săptămâna trecută, omul s-a dus la Munchen cu un Seria 7, pentru care a ales același sfârșit: incendierea.

Vi-l amintiți pe proprietarul de Mercedes care s-a supărat pe dealer-ul de la care cumpărase mașina și și-a distrus S-Class-ul cu crosa de golf?

Comentati?

Your email address will not be published.