Cum poti mari capacitatea de depozitare a masinii tale

,
1.35K 0

Atunci cand iti cumperi o masina, unul dintre cele mai importante aspecte la care trebuie sa fii atent este capacitatea de depozitare a acesteia, pentru ca, macar o data, vei avea nevoie sa transporti si altceva cu ea, in afara de persoane. Fie vei avea nevoie de spatiu pentru articole mici de mobila sau haine, atunci cand iti schimbi locuinta, fie vrei sa ajuti un prieten in aceeasi directie, sau poate ai de carat obiecte de dimensiuni mai mari, cum ar fi geamantanele pe care le iei cu tine in concediu. Daca, insa, masina ta nu iti permite sa o incarci cu foarte multe, nu-ti face probleme, pentru ca poti oricand suplimenta spatiul de depozitare, folosindu-te de una sau mai multe dintre sugestiile noastre de mai jos.

Remorca

Acest vehicul iti va permite sa transporti mult mai multe decat ti-ai putea imagina sau ti-ar putea permite masina ta persoanala. Cu ajutorul unui carlig de remorcare, poti atasa remorca si te poti folosi de ea dupa bunul plac. Fie ca te muti sau ajuti pe cineva sa faca asta ori ai de gand sa pleci in vacanta sau sa cari obiecte de dimensiuni mari, vehiculul va fi mana ta dreapta in acest sens. Poti opta pentru o remorca acoperita, daca vrei ca bunurile tale sa fie securizate pe toata durata calatoriei sau daca opresti pe timpul noptii undeva si daca nu vrei sa lasi totul la mila conditiilor meteo. Daca alegi sa folosesti o remorca descoperita, e posibil sa ai nevoie de o prelata, pentru un drum lung, pentru ca ploaia, ninsoarea sau pietrisul care poate fi proiectat de pe rotile celorlalti participanti la trafic iti pot zgaria sau chiar distruge bunurile din interiorul remorcii, daca acestea nu sunt acoperite.

Portbagajul superior

Daca zona de depozitare a autoturismului tau este prea mica, o solutie la fel de buna ca si remorca ar fi portbagajul pentru plafonul masinii. Pretul acestuia este mai mic decat al unei remorci si se poate monta foarte usor, in mai putin de o ora, cu ajutorul unor bare de fixare. Aspectul unui portbagaj superior este un alt plus al acestui produs. Este ideal pentru vacante cu familia sau prietenii care prefera sa-si ia mult bagaj cand pleaca la drum.

Banchetele

Rabatarea sau scoatelor banchetelor este o solutie de ultim moment, dar foarte eficienta, atunci cand ai nevoie de mai mult spatiu in masina. Vei fi surprins sa vezi cat de mult loc vei putea folosi, daca renunti la locurile din spatele autoturismului. Bancheta poate fi foarte usor pusa la loc sau asezata in pozitia initiala, iar cat timp ai nevoie de spatiu, te poti folosi nestingherit de el.

Este important sa iti faci masina utila, pentru ca este, practic, a doua casa si mana ta dreapta, cand vine vorba de deplasare sau transport in oras si in exteriorul acestuia.

sursa foto: pixabay.com

Comentati?

Your email address will not be published.