Matt LeBlanc face praf anvelopa unui Mercedes-AMG GT R

,
1.83K 0

Gazda Top Gear Matt LeBlanc a făcut franjuri un cauciuc al unui Mercedes-AMG GT R în timp ce se dădea în spectacol pe circuit pentru a filma un nou episod din show-ul BBC.

Fostul star din serialul Friends se rotea cu AMG-ul pe circuitul Aerodromului Dunsfold din Surrey și făcea anvelopele să scârțâie pe asfalt, producând o grămadă de fum. Fotografiile arată că, în timpul scenei spectaculoase, dintr-odată, anvelopa stânga spate a explodat.

Matt LeBlanc Top Gear (1)

“Arată și se conduce ca și cum ar fi venit din iad”, a spus șeful AMG Tobias Moers, atunci când mașina a văzut lumina zilei. Matt LeBlanc nu l-ar contrazice după ce a făcut pană cu bestia de 585 de litri, propulsată de un motor V8 de 4.0 litri, care vine cu reputația celei mai puternice mașini construite vreodată la Affalterbach.

Matt a ieșit din mașină, a inspectat paguba și a  chemat ajutoare. Un membru al echipei a fost cel care a sunat profesioniștii, care au venit la fața locului pentru a se ocupa de mașina pe pană. Cum a reușit să rezolve problema, citiți pe Miss Auto.

 

 

Comentati?

Your email address will not be published.