Acel amețitor hypercar – Mercedes-AMG Project One într-o simulare digitală

,
1.53K 0

Hypercar-ul Mercedes-AMG Project One va avea prima apariție în public abia în septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt. Dar a aprins deja imaginația artiștilor digitali. Compania care construiește mașini ultra-performante va arunca noul bolid în arena în care tauri ca Aston Martin Valkyrie își fac deja de cap.

Mercedes-AMG Project One, propulsat de un sistem hibrid sofisticat și lăudându-se cu peste 1.000 de cai putere, va fi conceput ca cel mai rapid și mai puternic model construit vreodată la Affalterbach. Bazându-se pe fotografiile făcute publice de Mercedes, un designer italian, Evren Milano, a realizat pe calculator propria sa viziune asupra viitorului hypercar AMG.

Spre deosebire de ceea ce arată fotografiile oficiale, mașina realizată digital vine cu un eleron uriaș în partea din spate și cu un habitaclu care arată ca o bulă, ce și-a făcut loc în caroseria bolidului. Plafonul mașinii ajunge la numai câțiva centimetri de partea inferioară a ramei geamurilor laterale.

Partea frontală seamănă cu ceea ce Mercedes a pus în multe dintre prototipurie sale. Însă cele mai recente concepte construite de Mercedes au renunțat la grila de tip diamant în favoarea grilei cu lamele verticale subțiri.

Lansat în anul în care Mercedes-AMG împlinește 50 de ani de existență, incredibilul Mercedes-AMG Project One va fi construit în numai 275 de unități și va fi vândut cu un preț amețitor, de 2,275 de milioane de euro. Există informații conform cărora aproape toate modelele programate să intre în producție au fost deja adjudecate. Cât de departe este ceea ce vedem în această simulare digital de realitate? Vom vedea în septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Aflați mai multe despre Mercedes-AMG Project One aici: Mercedes-AMG Project One – cele mai recente informații.

Comentati?

Your email address will not be published.