Acesta este! Mercedes-Maybach G 650 Landaulet a ajuns pe internet

,
1.74K 0

Mercedes aduce la Geneva un G-Class decapotabil ultra luxos: Mercedes-Maybach G 650 Landaulet cu motor V12 și 630 CP. Primele fotografii și prima filmare!

În această dimineata, Mercedes le-a făcut cadou celor care îi urmăresc pagina de Facebook,  o fotografie misterioasă a ceea ce părea un G-Class decapotabil. Mașina este însă, și mai excentrică decât ne așteptam să fie. Mercedes G-Class Cabrio a ajuns pe internet!

La scurt timp după ce Daimler a publicat o imagine a modelului G 650 decapotabil, o fotografie și un video și-au făcut apariția pe Instagram. Materialul arată că noul Mercedes este un Landaulet – pentru că acoperișul poate fi deschis doar în jumătatea posterioară a mașinii. Pare să fie nu doar un G decapotabil, ci o versiune decapotabilă cu ampatament lung. Un veritabil Landaulet!

mercedes-maybach-g650

În ciuda informațiilor anterioare care sugerau că noul G-Class decapotabil va face parte din gama Mercedes-AMG, acesta va fi, de fapt, poziționat în cadrul sub-brand-ului Mercedes-Maybach: numele oficial al mașinii va fi Mercedes-Maybach G 650 Landaulet.

La G 650 este folosit motorul de la G 65, un V12 biturbo de 6 litri cu 630 CP. Versiunea de bază pare să fie un G 500 4×4² cu ampatament lung. În plus, sunt montate praguri extensibile electric, care la 4×4² pot fi doar adăugate ulterior.

Filmarea ajunsă pe internet confirmă, de asemenea, că G 650 păstrează punțile portale de la G 500 4×4². Prețul estimativ este între 280.000 și 300.000 de euro.

https://www.instagram.com/p/BQKy65QB8Nz/

Comentati?

Your email address will not be published.