Un pilot legendar prezintă cel mai puternic E-Class din toate timpurile: Mercedes-AMG E 63 S

,
1.28K 0

Legendarul pilot din DTM, Bernd Schneider, a urcat la volanul celui mai puternic E-Class din toate timpurile, Mercedes-AMG E 63 S, și l-a dus pe circuit și pe drumuri cu serpentine. Deși este obișnuit cu viteza și cu circuitele, mașina ultra-performantă îi face inima să bată mai tare.

Propulsat de un motor V8 de 4.0 litri, cu 612 CP la dispoziție și cu un sistem de tracțiune integrală care expediază puterea acolo unde este necesară, E 63 S este o bestie în haine de limuzină. “Ce putere are!”, exclamă fostul campion din DTM în timp ce conduce. Alegând între modurile modurile Comfort, Sport și Sport Plus cu funcție Race, Schneider reglează personalitatea limuzinei sport în funcție de propria dispoziție.

“Inima unui pilot de curse tresaltă de bucurie”, spune Schneider în timp ce aruncă mașina în primul viraj al circuitului. Atunci când frânează de la 260 km/h, este surprins că bolidul nu se pierde cu firea și nu își modifică trasa nici măcar cu un centimetru. “E 63 S este o palmă pentru ceilalți producători de mașini sport”, spune Schneider, în timp ce limuzina sport devorează asfaltul.

Comentati?

Your email address will not be published.