Forță a naturii: Mercedes C63 AMG

Mercedes C63 AMG
,
1.57K 0

Ce are de-a face un Mercedes C63 AMG cu forțele naturii? Aparent, nimic. Dar de fapt, sunt în strânsă legătură. Noua reclamă TV la puternicul Mercedes vine să o demonstreze.

Nu-ți poți da seama dacă cel care vorbșete este pilot sau surfer de profesie. Oricum, în ceea ce ne privește, ar putea fi ambele. Și spune că îi place liniștea. Dar este doar liniștea dinaintea furtunii, pentru că muzica explodează, motorul începe să urle și valurile se reped spre țărm.

C63 AMG-2

“Îmi place sunetul performanței pure”, spune el, iar clipul arată țevile de evacuare ale mașinii.

AMG-ul aleargă ca o rachetă pe drumurile întortocheată ale sud-vestului coastei portugheze, fără să bage de seamă că aleargă la câțiva centimetri de prăpastie și ignorînd cu grație stâncile când schimbă brusc direcția.

C63 AMG-3

“Îmi place forța naturii”, spune el, în timp ce se plimbă pe țărm cu placa de surf la subraț și cu pescărușii plutind deasupra capului său. Se aruncă apoi în valuri, spunînd: “Și mai presus de orice, îmi place să controlez toate acestea.”

Trebuie să ai mult curaj ca să controlezi asemenea forță a naturii. Da, de această dată știm sigur. Se referă și la ocean, și la motorul AMG al C-ului 63.

C63 AMG-5

Înainte de a vă lăsa să urmăriți reclama intitulată “Sunetul performanței pure”, trebuie să vă avertizăm și noi: în niciun caz nu încercați asta pe drumurile publice. Clipul a fost filmat cu profesioniști pe un circuit închis.

Comentati?

Your email address will not be published.