Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ atrage privirile pe străzile din Los Angeles

,
1.14K 0

De pe circuit, direct pe străzile din Los Angeles! Mercedes își promovează limuzina prezenată la Salonul Auto de la Los Angeles, Mercedes-AMG E 63 4MATIC+. Și care ar fi cel mai bun loc pentru a face asta decât străzile metropolei californiene?

Cel mai puternic E-Class construit vreodată tocmai a ieșit de pe circuit și a luat-o la goană pe străzile din Los Angeles, în drumul său spre Hollywood, acolo unde se reunesc toate starurile. Mașina propulsată de motorul V8 își arată formele supple, dar în același timp, robuste, în orașul în care totul gravitează în jurul imaginii.

Pentru a-l face să arate ca un model complet nou și mult mai agresiv ca versiunea standard, AMG i-a asigurat lui E 63 4MATIC+ o parte frontală diferită. În clipul de 53 de secunde, compania laudă distribuția variabilă a cuplului pe puntea din față ș puntea din spate. Dar nu mulți dintre cei care au pus ochii pe limuzina ultra puternică și care locuiesc pe celebrul Sunset Boulevard din Los Angeles, vor aprecia foarte mult această dotare, pentru că probabil își vor folosi noul E-Class doar pentru a se da mari pe străzile din oraș.

Comentati?

Your email address will not be published.