Mai bizar de atât nu se poate – Mercedes Royale 600

,
3.11K 0

Atunci când sunteți convinși că le-ați văzut pe toate, iată că vine Mercedes Royale să vă dea convingerile peste cap! Un Mercedes cu o grilă a radiatorului asemănătoare cu ceea ce avea Mercedes-Benz 600 pe vremuri, cu faruri de SLS AMG și cu prize de aer împrumutate de la SLR. Este, cu siguranță, cel mai bizar vehicul văzut în 2015. Încă încercăm să înțelegem de ce se numește Mercedes Royale 600.

Clipul pe care urmează să-l vedeți, filmat undeva în California, a fost postat inițial pe profilul de Facebook al unei reprezentanțe auto, Galpin Auto Sports, dar șters la scurt timp după postare. Deși sunt obișnuiți să vadă excentricități la tot pasul, americanii s-au strâns în jurul mașinii punînd o grămadă de întrebări: de unde a apărut? cine a construit-o? Și mai presus de orice altceva: cine este proprietarul?

Dar se pare că proprietarul vrea să-și păstreze anonimatul. Îl suspectăm totuși că ar avea un service de dezmembrări și că, în sfârșit, a găsit o întrebuințare pieselor pe care le avea în atelier. Altfel, nu ne putem explica de ce această ciudățenie grandioasă are o grilă a radiatorului de tip clasic, faruri alungite în genul celor de la SLS AMG, portiere față și prize de aer de SLR și, în sfârșit, o “coadă de rândunică” tipică generațiilor S-Class W111 și W112.

Dar ceea ce îi derutează și mai mult pe privitori se concentrează în zona geamurilor și a liniei acoperișului, dar și a detaliilor de la interior, surprinse de camera de filmat. Acestea indică faptul că avem în fața ochilor nici mai mult, nici mai puțin decât un S-Class W222, adică utima generație a limuzinei premium de la Stuttgart.

O incredibilă colecție de piese puse cap la cap pentru a crea ceea ce pare a fi un tribute la adresa legendarului Mercedes-ului 600, mașina starurilor de cinema și a dictatorilor.

Inițial, s-a zvonit că automobilul îi aparține lui Henrik Frisker, celebrul designer de mașini. Dar ulterior, magnatul danez a spus că nu are nimic de-a face cu ciudățenia filmată în California.

 

Comentati?

Your email address will not be published.