Hamilton face reclamă la Mercedes-Benz GLE Coupe

,
2.23K 0

Nu poți găsi un personaj mai bun decât Lewis Hamilton pentru un spot publicitar care promovează o nouă mașină. Este dublu campion mondial, pe punctul de a-și adjudeca cel al treilea titlu. Hamilton conduce clasamentul Formulei 1 la o distanță de 21 de puncte față de cel de-al doilea clasat, colegul său de la Mercedes AMG Petronas, Nico Rosberg. Odată urcat la volanul noului Mercedes-Benz GLE Coupe, totul decurge perfect.

“Mereu am vrut să depășesc hotarele, să forțez limitele”, spune Hamilton, plângîndu-se că oamenii nu înțeleg cât de solicitantă este Formula 1 de cele mai multe ori.

“Poți ataca virajele cu 290 km/h și, dacă virezi la dreapta, corpul tău o ia la stânga. Forța gravitațională crește până la o valoare egală cu de șase ori greutatea ta”, povestește campionul. Dar asemenea probleme nu au loc în confortabilul SUV Coupe.

Clipul îl arată pe campionul britanic la antrenament, alergînd pe bandă și sărind coarda, cu spatele acoperit de tatuaje.

https://www.youtube.com/watch?v=UBRAbGIhb6I

“Îmi place să merg la limită. Nimic nu este prea rapid pentru un pilot de Formula 1. Mereu vrei să mergi mai repede”, spune el de la volanul noului Mercedes-Benz GLE Coupe, în timp ce atacă în forță virajele unui drum cu serpentine.

“GLE Coupe arată atât de aerodinamic, încât simți că ai de-a face cu un S Coupe. Se manevrează foarte bine și arată mai tineresc decât marele GLE”, descrie Hamilton mașina, în timp ce se plimbă în jurul ei pentru a verifica fiecare detaliu, exact așa cum face la boxe, înainte de urca în monopostul său.

“Așa sunt eu, vitezoman. Îmi place, încă am foame de victorii. Atunci când pilotez, simt că imposibilul se dezintegrează.”

Sperăm că și clienții Mercedes vor avea aceeași senzație când vor urca la volanul noului Mercedes-Benz GLE Coupe.

Comentati?

Your email address will not be published.