Noul smart fortwo Cabrio dezvăluit în primul clip promoțional

,
1.81K 0

La scurt timp după ce fotografiile cu noul smart fortwo Cabrio au ajuns pe internet, vă dezvăluim primul clip promoțional care arată noul vehicul decapotabil în toată splendoarea.

Filmul arată un duo vesel rulînd pe străzile din San Francisco, bucurîndu-se de plăcerile pe care le poate oferi noua decapotabilă minusculă. Contrar zvonurilor apărute inițial, se pare că noul model va păstra, de fapt, montantul posterior cu pânza activată electric coborînd până jos și ascunzîndu-se chiar deasupra compartimentului rezervat bagajelor.

Montantul este încă demontabil, operațiunea manuală durînd nu mai mult de un minut. Nicio modificare structurală nu a fost administrată celulei de siguranță tridion, suficient de puternică pentru a compensa rezistența redusă acum a caroseriei.

smart-fortwo-cabrio-3

Gama de motorizare urmează să includă deja celebra gamă de motoare pe benzină cu trei cilindri, în formă aspirate natural (1,0 litri, 71 CP) sau turbo (0,9 litri, 90 CP), acompaniată de transmisia twinamic cu dublu ambreiaj.

Smart păstrează alți câțiva ași în mânecă, astfel încât cea de-a treia generație ForTwo Cabrio nu este singura surpriză programată pentru lunile viitoare. Cel târziu în 2016, gama smart va avea parte de introducerea noilor versiuni electric drive ale modelelor ForTwo și ForFour, care vor împărți aceeași tehnologie cu viitoarele modele hibrid Mercedes-Benz C-Class, E-Class și S-Class.

smart-fortwo-cabrio-4

Premiera noului smart ForTwo Cabrio va avea loc în mai puțin de trei săptămâni, la Salonul Auto de la Frankfurt. Startul vânzărilor viitorului vehicul decapotabil a fost confirmat deja pentru decembrie 2015.

 

Comentati?

Your email address will not be published.