Allroad de la Benz: Mercedes E-Class T-Modell All Terrain

,
1.97K 0

Noul Mercedes E-Class T-Modell va primi o variantă cu veleități de SUV, care să îl concureze direct pe Audi A6 allroad quattro. Aceasta se va numi, cel mai probabil, Mercedes E-Class All Terrain.

Mercedes E-Class All Terrain va beneficia de tracțiune integrală 4Matic standard, de gardă la sol mărită și elemente de protecție pentru caroserie tipice modelelor tot-teren. Vi se pare cunoscută descrierea? Sigur, pentru că i se potrivește perfect și lui Audi A6 allroad quattro.

Modelul cu veleități de off-roader va fi bazat pe recent-prezentatul Mercedes E-Class T-Modell și va beneficia încă din echiparea de bază de suspensia pneumatică AIRMATIC, care poate varia garda la sol în funcție de teren, viteză sau setarea aleasă de șofer.

Gama de motoare este de așteptat să fie comună cu a modelului break, incluzând noul propulsor diesel de 2 litri din familia OM 654, în variantele de 150 și 194 CP. Audi nu oferă pentru A6 Allroad o variantă asemănătoare, ci doar motoare de 3 litri diesel. Vânzările vor debuta, cel mai probabil, la începutul lui 2017.

Mercedes-E-Class-T-Modell-All-Terrain-830x467

Sursă foto: Auto motor und sport/Autocar

Comentati?

Your email address will not be published.