Rivalul pentru Mercedes-AMG GT, Porsche 911 facelift, nemascat

,
1.41K 0

Se pare că Porsche a acceptat, în sfârșit, faptul că nimeni nu cumpără noile lor mașini doar de dragul unor schimbări revoluționare de design și a dus faceliftul pentru 911 pe Nurburgring fără niciun fel de camuflaj.

Modificările exterioare sunt discrete, așa cum era de așteptat, cu șanse mari ca noul 911 facelift să fie confundat cu vechiul model de toată lumea, în afară de cei cu spirit mare de observație. Există modificări minore asupra grilei și configurația barei din față pentru o ventilație mai bună, în timp ce farurile au un nou design intern și noua identitate a luminilor de zi cu LED.

Mutându-ne spre partea din spate, povestea este cam la fel: toate modificările nu sunt făcute din motive de design, ci pentru o aerodinamică superioară și pentru o mai bună răcire a motorului.

Partea cea mai importantă vine la interior, acolo unde display-ul central a crescut în dimensiuni, dar și ca dotări: este o evoluție a sistemului Porsche Communication Manager folosit în actuala gamă a companiei, cu conectivitate și grafică superioare, dar și cu o rețea de hărți pentru navigație îmbunătățită.

Spy-Shots of Cars Porsche 911 facelift

Șoferii noului 911 vor manevra un volan asemănător cu cel al super mașinii 918 Spyder, o notă interesantă care, cu siguranță, îi va face extrem de fericiți pe viitorii proprietari de 911 facelift.

Din punct de vedere al motorizării nu există încă informații referitoare la putere, dar merită menționat faptul că Porsche va folosi motoare turbo și la alte modele, nu numai la cele Turbo (știu, nu are logică), cu un boxer turbo cu patru cilindri pentru noile modele Boxster și Cayman și un boxer turbo cu șase cilindri pentru 911.

Spy-Shots of Cars Porsche 911 facelift

După părerea mea, interiorul mai are încă nevoie de ceva muncă dacă vrea să rivalizeze cu mașini ca Mercedes-AMG GT în ceea ce privește design-ul și calitatea, dar introducerea motoarelor boxer turbo nu poate fi decât un aspect pozitiv pentru Porsche, deși ar putea să-i sperie pe clienții mai tradiționaliști.

Comentati?

Your email address will not be published.