Cursa secolului – Mercedes GL “Black Crystal” se ia la întrecere cu un cal

,
1.78K 0

Caii sălbatici pot fi îmblânziți. Dar cum îmblânzești o mașină sălbatică? Mercedes GL “Black Crystal” tunat de LARTE Design s-a luat la întrecere cu un cal în Westfalia, într-o competiție fascinantă.

Tuner-ul specializat în mașini premium LARTE Design a pătruns cu mult curaj într-un teritoriu neexplorat de companie până acum: un veritabil off-road al cinematografiei, pentru a crea un clip care taie respirația celor care îl privesc. Filmul aduce în fața dumneavoastră ceea ce am putea numi cursa secolului. Un cal de competiții polo și un SUV Mercedes, față în față, pentru întâia oară. Pe care v-ați paria toată averea? Pentru moment, păstrați-vă banii în conturi!

LARTE Design Mercedes GL "Black Crystal"

Oricât de bizar ar putea să pară, acest scurt clip are sens. Logo-ul companiei de tuning înfățișează trei potcoave. La granița dintre ficțiune și realitate, clipul a fost filmat la o fermă de armăsari de lângă Weilerswist, în regiunea Westfalia. Pe platoul de filmare, chiar managerul fermei, Danniela Starck, a ținut în frâu frumosul armăsar.

LARTE Design Mercedes GL "Black Crystal"

SUV-ul masiv “Black Crystal” vine acum cu 290 CP (213 kW), cu aproximativ 30 CP mai mult ca puterea standard de 258. Șoferii care au încercat să îmblânzească bestia motorizată au fost surprinși de puterea acesteia, dar și de cât de amenințător a fost rivalul cu patru picioare pentru SUV-ul cu gene de off-road.

Poate că mașina și calul au ADN asemănător, dar când vine vorba de înfățișarea celor doi adversary, eleganța animalului este egalată doar de înfățișarea fioroasă a vehiculului.

LARTE Design Mercedes GL "Black Crystal"

Mercedes GL “Black Crystal” tunat de LARTE își datorează numele inserțiilor cu cristale din partea frontală. Body kit-ul agresiv include jante din aliaj negru de 22 de inchi, dar și un sistem de evacuare de cu patru țevi, îmbrăcat în oțel inoxidabil și care asigură o coloană sonoră ce eclipsează până și nechezatul armăsarului. Lumini cu tehnologi LED, elemente cu aspect de bumerang și inserțiile din fibră de carbon completează look-ul acestui cavaler negru.

 

Sursă: LARTE Design.

Comentati?

Your email address will not be published.