Bernie Ecclestone renunță la Maybach pentru GLE Coupe

,
2.26K 0

Bernie Ecclestone are un nou mijloc de transport. Ce este și mai interesant decât valoarea intrinsecă a știrii în sine este acest mic amănunt. Mogulul Formulei 1 a hotărât să renunțe la Maybach pentru noul GLE Coupe.

Se pare că domnului E îi place ca mașina sa să fie mare și strălucitoare. Cât de mare și cât de strălucitoare se poate, de fapt. După o serie lungă de capodopere Mercedes, printre care S 65 AMG și Maybach S 600, boss-ul din Formula 1, cu o înălțime de 1,59 m, conduce acum un GLE Coupe alb strălucitor. Vehiculul de aproape 5 metri lungime a fost surprins parcat în padoc, chiar lângă rulota lui Bernie.

Dar ce este și mai interesant este că se pare că Ecclestone a decis să-și reducă bugetul și să opteze pentru versiunea GLE 450 AMG cu 367 CP în loc să aleagă bestia veritabilă GLE 63 AMG, capabilă să dezvolte 557 CP în versiune standard și 585 în versiune S.

bernie-ecclestone-2

Cu toate acestea, marele SUV cotat la 75 800 de euro în versiunea de bază, este dotat cu o listă zdravănă de opțiuni, inclusiv acoperiș panoramic glisant, scaune îmbrăcate în piele în culori aprinse și o serie de sisteme de asistență fără de care o mașină modernă de lux nu poate trăi în ziua de azi.

Numai vopseaua albă cu aspect de diamant l-a costat pe Ecclestone 1.975 de euro, în timp ce uriașele jante AMG de 22 de inchi au mai scos 1.190 de euro din buzunarul lui Bernie. În concluzie, prețul a fost probabil ridicat către un cec de șase cifre. Gusturi excelente, domnule E!

Sursă foto: auto-motor-und-sport.de

Comentati?

Your email address will not be published.