Încă un hat-trick pentru Mercedes-Benz

,
1.39K 0

Mercedes-Benz adună premii în ritmul în care copiii adună castane toamna în parc. Compania cu sediul la Stuttgart tocmai s-a impus la trei categorii. A fost alegerea cititorilor la premiile “autonis”.

Cititorii revistei auto “auto motor und sport” au ales Mercedes-Benz ca fiind compania cu cel mai reușit design al anului 2015. Nici GLE Coupe nu a fost un simplu spectator la gala decernării premiilor. SUV-ul Mercedes și-a adjudecat primul loc la categoria “Vehicule mari off-road”. Sportiva de la Affalterbach, Mercedes-AMG GT, s-a impus la categoria “Mașini sport”.

De 15 ani, în fiecare toamnă, cititorii“auto motor und sport” au ocazia să voteze pentru un nou design preferat din industria auto în cadrul premiilor “autonis”. În 2015, 115 produse au fost înscrise la 10 categorii.

17.500 de cititori și-au exprimat alegerea în sondajul “auto motor und sport”.

Hat-trick auto motor und sport

Și nu au premiat doar design-ul, ci și cea mai bună conectivitate. “Auto motor und sport” și revista de IT “CHIP” și-au unit forțele pentru a oferi acest premiu. Iar Mercedes-Benz și l-a adjudecat și pe acesta. Ba chiar trei astfel de premii! Mașinile cu stea în frunte au fost premiate pentru sistemul Burmester 3D surround la categoria “Sisteme audio”. Sistemul de operare din C-Class a obținut trofeul pentru “Sisteme de operare și display-uri”, în timp ce pachetul Driving Assistance PLUS a câștigat la clasa “Sisteme de asistență (siguranță)”.

Și serviciul car-sharing de la Daimler, celebrul car2go, a fost recompensat pentru eficiența inovatoare care caracterizează aplicația sa pentru smartphone-uri: trofeul “Conectivitate auto” strălucește acum în prețioasa vitrină Mercedes-Benz.

Comentati?

Your email address will not be published.