Șeful echipei de design a noului Mercedes E-Class dezvăluie toate secretele

,
1.45K 0

Șeful echipei de design pentru Mercedes E-Class, Drummond Jacoy, a făcut dezvăluiri pentru Autocar, referindu-se la viitorul design-ului în cadrul companiei și, bineînțeles, dezvăluind toate secretele noii limuzine.

Descris de către însuși creatoru său, noul E-Class este considerat un mare salt înainte pentru Mercedes, surprins în mijlocul unei transformări totale a designului. Dar cât de mare este totuși acest salt?

“Un salt cuantic. În primul rând, proporțiile vheiculului sunt uluitoare pentru noi și la fel și eficiența sa. Celălalt pas mare este inteligența – pachetul pe care îl avem la dispoziție, de la interfața om-mașină și până la sistemele de asistență pentru șofer. Avînd toate astea într-un singur vehicul este un pas imens. Așa simțim în privința noului E-Class”, explică Drummond Jacoy.

Întrebat despre secretele de design din spatele procesului de transformare a Clasei E într-un membru ușor de recunoscut al familiei Mercedes, Jacoy a dezvăluit că “a alungit platforma, a scurtat extremitățile și i-a desenat o siluetă tipică pentru un coupe enorm, păstrînd, în același timp spațiul interior”.

Părintele Mercedes-ului nu a fost însă, la fel de deschis când interivul s-a îndreptat în direcția viitoarei strategii a companiei: “Nu avem de gând să schimbăm în totalitate strategia produselor – versiunea Estate își va face apariția către finele anului și mai avem câteva planuri.”

Și în ultimă instanță, Drummond Jacoy a apărat categoric strategia actuală în ceea ce privește design-ul Mercedes, în fața temerilor referitoare la eventuala apariție a unui efect future al păpușilor rusești în viitorul apropiat. “Considerăm că există aici o diferențiere clară. Am decis să urmăm această cale, pentru că ne dorim ca oaemnii să recunoască familia de modele. Suntem de părere că în cadrul acestei familii, fiecare mașină are detalii care o definesc”, spune acesta.

Sursă: AUTOCAR

Comentati?

Your email address will not be published.