O mașină pentru fiecare națională la Euro 2016! AMG GT R pentru Germania, Dacia Duster pentru România

,
1.47K 0

Nemții fugăresc trofeul la bordul unui Mercedes-AMG GT R, care apare peste aproximativ o săptămână. Englezii s-au ales cu un Jaguar F-Type, italienii lui Buffon merg cu Ferrari la Ferrari, iar noi trebuie să ne mulțumim cu Dacia noastră. Ce-i drept, Duster-ul din fotomontajul propus de britanicii de la CarWow, arată chiar spectaculos.

Romania – Dacia Duster

Țara care antrenorul cu cel mai mic salariu, Anghel Iordănescu, trebuie să se mulțumească cu ceea ce pare să fie cea mai ieftină mașină de la turneul final. Dacia Duster care trebuie să-l ajute pe Tătărușanu să blocheze drumul spre poarta sa vine cu roți supradimensionate și jante galbene, care să se asorteze cu tricoul lui Chiricheș și ceilalți.

Germania – Mercedes-AMG GT R

Campioana mondială a primit mașina potrivită pentru a prinde titlul european. Așa că Bastian Schweinsteiger a ajuns la volanul unui Mercedes-AMG GT R, programat să-și facă apariția în premieră abia pe 24 iunie. Așa că să le dăm monstruosul bolid cu motor V8, că sigur știu ei ce să facă cu el!

Mercedes-AMG-GT Euro 2016

Spania – SEAT Leon Cupra 290

Echipa care a câștigat Campionatul European de Fotbal de două ori la rând, Spania, a primit o super compactă care să o ducă direct în finală: SEAT Leoon Cupra 290. Compacta cu tracțiune față deține recordul pe tur la Nurburgring la categoria ei, așa că Andres Iniesta ar face bine să apese serios pedala de accelerație pe stadioanele din Franța.

Seat-Leon-Cupra Euro 2016

Franța – Bugatti Chiron

Conform celor de la CarWow, francezii trebuie să vâneze un prădător veritabil, Bugatti Chiron, racheta care adăpostește un motor cu 1.475 CP. Va reuși Didier Deschamp să-i facă pe Patrice Evra și Olivier Giroud, omul care a marcat în meciul de deschidere cu România, să-și surclaseze rivalii la turneul de acasă?

Bugatti_Chiron Euro 2016

Anglia – Jaguar F-Type SVR Cabriolet

Wayne Rooney are reputația unui mare pasionat de mașini, iar salariul pe care îl primește la Manchester United îi permite orice moft. Căpitanul poate răsuci în cheia în contactul unui Jaguar F-Type SVR Cabriolet pentru a pune la treabă mașinăria de fotbal a Angliei, una cu un motor V8 de 5,0 litri.

Jaguar-F-Type Euro 2016

Italia – Ferrari LaFerrari Spider

Italia a primit o adevărată bestie cu care nu pot pierde nici dacă vor: Ferrari LaFerrari Spider. Toți ochii sunt acum pe Buffon, portarul veteran care a jucat deja la 5 campionate mondiale și a obținut titlul mondial în 2006. Dar va reuși să câștige și Europenele din Franța? Ei bine, are toate atuurile unui super Ferrari!

La-ferrari Euro 2016

Rusia – Lada Riva

Rusia primește aplauzele și zâmbetele ironice din finalul spectacolului, pentru că cei de la CarWow au ales pentru est-europeni mașina al cărei design îi reprezintă: Lada Riva. Dar nu vă lăsați păcăliți de reputația Ladei, pentru că mașina modificată în Photoshop arată ca un veritabil avion de luptă!

Lada-Riva Euro 2016

Și dacă suntem invidioși pe bolizii adjudecați de Germania și Italia, Dacia Duster tot e mai bine decât nimic! Elvețienii cu care tocmai am făcut 1-1 trebuie să meargă pe jos! Au rămas fără mașină!

Click aici ca să vedeți ce mașini conduc alte naționale de la Euro 2016!

Comentati?

Your email address will not be published.