Bestia din iadul verde – Mercedes-AMG GT R provocat să iasă din ascunzătoare

,
1.44K 0

Mercedes-AMG a dat deja indicii în privința înfățișării noului GT R, care trebuie să-și facă apariția, în toată splendoarea, pe 24 iunie. Dar pur și simplu, nu se pot abține și provoacă bestia să iasă din cușca în care este închisă.

Pentru moment, auzim doar răcnetul monstrului care pare gata să iasă din iadul verde. Aproape că îi auzim colții încleștați în clipul de 9 secunde. Cea mai recentă filmare ține bolidul Mercedes-AMG GT R cu o putere care va depăși probabil 570 de cai putere, complet ascuns, arătînd, în schimb, ușa unui garaj ridicîndu-se încet și o lumină verde orbitoare irizînd din interior.

https://www.youtube.com/watch?v=qA8Ek6sbXWs

Un alt clip, care arată exact ca filmul de groază de la finele anilor ’90 “The Blair Witch Project”, dă de înțeles că răcnetul fiarei vine din pădure, dar și fenomene ciudate au avut loc pe circuitul de la Nurburgring. “Adăpotiți-vă înainte de a fi prea târziu – nimeni nu poate scăpa bestiei” este descrierea care însoțește clipul postat pe canalul oficial de YouTube al celor de la  Mercedes-AMG.

Mai avem încă o săptămână de așteptat până când monstrul verde își va face apariția oficial, la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Dar până atunci, vom mai avea ocazia, cu siguranță, să vedem astfel de clipuri.

https://www.youtube.com/watch?v=mIFDnLJAmzk

Comentati?

Your email address will not be published.