Noile modele Maybach nu vor avea versiuni AMG

,
1.6K 0

După ce recent brandurile AMG și Maybach au fost restructurate, Mercedes-Benz a anunțat că cele două sub-branduri nu vor coopera în viitor.

Sau cu alte cuvinte, nu vom vedea vreo versiune AMG  a modelelor Maybach prezentate recent, după spusele oficialilor Mercedes-Benz.

Într-un interviu acordat publicației britanice Car Magazine, Dr. Hermann-Joseph Storp, director of development pentru S-Class, a spus că mărcile vor rămâne în continuare separate, deși mulți clienți ar putea fi interesați de o asemenea colaborare pe viitor.

Astfel, oficialii Mercedes-Benz erau convinși de faptul că eșecul ultimului proiect Maybach nu a influențat în niciun fel dorința pentru brandul cu aureolă al Mercedes-Benz.

Mai mult decât atât, Storp a declarat că în situația în care business-ul se dovedește a fi profitabil, am putea vedea numele Maybach alăturat și altor modele Mercedes-Benz în viitor.

„Pentru moment nu am luat încă o decizie, dar vom lua în considerare dacă semnele vor fi pozitive,” a explicat domnul Storp

Sursa: www.carmagazine.co.uk

Comentati?

Your email address will not be published.