Petrecerea Mercedes AMG Petronas: Balul campionilor

50 000 de oameni la petrecerea de stradă dată de Mercedes
,
1.31K 0

Mercedes AMG Petronas a încheiat într-un stil grandios un sezon grandios, la o săptămână după ce Formula 1 a tras cortina, la Abu Dhabi. Întreaga echipă, condusă de campionul mondial Lewis Hamilton și vicecampionul Nico Rosberg, s-a adunat, unde în altă parte dacă nu la Stuttgart, pentru a sărbători succesul alături de 50 000 de fani extaziați.

Petrecere Mercedes AMG Petronas

Săgețile argintii au incendiat pista improvizată la Stuttgart

Nu mai puțin de 64 de Săgeți Argintii clasice și contemporane au parcurs pista improvizată pe un kilometru și jumătate, la Stuttgart, în jurul muzeului Mercedes-Benz, în fața a 50 000 de oameni. Foști și actuali piloți i-au încântat pe spectatori cu tururi demonstrative, incendiind atmosfera. Cel mai vechi vehicul condus pe pista improvizată a fost mașina de curse din 1914, cu care Mercedes a reușit legendara triplă în Franța. Cea mai modernă a fost Săgeata Argintie cu care a concurat Lewis Hamilton în acest sezon.

“Nu aș fi crezut nici într-un million de ani, că aș putea primi asemenea suport. Această primire din partea fanilor a fost absolut incredibilă”, spune uluit, Lewis Hamilton, la o săptămână după ce a fost încoronat campion mondial la Abu Dhabi.

Vă amintiți cum a ieșit Lewis Hamilton campion la Abu Dhabi?

Petrecerea Mercedes AMG Petronas

Nico Rosberg a făcut sefie-uri cu fanii la petrecerea Mercedes AMG Petronas

Nico Rosberg a făcut selfie-uri cu fanii extaziați în timpul petrecerii de stradă: “Am fost inspirit de fanii din lumea întreagă. Ei mi-au dat putere iar și iar. Voi reveni în ofensivă anul viitor”, a spus pilotul german.

Mulțimea a fost în culmea fericirii când cele șase SLR-uri, care valorează împreună fabuloasa sumă de 100 de milioane de euro, și-au făcut apariția pe pistă.

La Stuttgart, Mercedes nu a celebrat doar titlurile câștigate la constructori și la piloți, ci și 120 de ani de competiție și existența de 80 de ani a Săgeților Argintii. Niki Lauda, împreună cu cei care au făcut acces posibil, au fost și ei în centrul atenției.

Un alt campion mondial, selecționerul naționalei de fotbal a Germaniei, Joachim Low, alături de managerul Oliver Bierhoff, a fost spectator la petrecerea Mercedes AMG Petronas. Stirling Moss a fost și el prezent la balul motoarelor.

Sezonul grandios pentru Mercedes AMG Petronas a avut un final pe măsură: unul cu un foc de artificii.

Bucarați-vă de imaginile de la Stuttgart:

Comentati?

Your email address will not be published.