F1

Niki Lauda spune că Hamilton va rămâne la Mercedes

Mercedes AMG Petronas
,
1.23K 0

Niki Lauda a învățat, o dată cu trecerea timpul, să fie o persoană mult mai răbdătoare, care nu acordă importanță fiecărui zvon. Cu toate acestea, Lauda a fost unul din oamenii care l-au convins pe Lewis Hamilton să vină la Mercedes, fiind absolut convins că Hamilton nu își va părăsi echipa.

Contractul pe trei ani semnat de Lewis Hamilton și echipa de Formula 1 Mercedes AMG Petronas va expira la sfârșitul sezonului 2015. Chiar dacă multe publicații au vehiculat diverse ipoteze asupra semnării contractului, Lauda este încrezător și spune că Lewis Hamilton nu își va părăsi echipa.

Într-un interviul acordat PaddockTalk.com, Lauda a declarat „Nu sunt îngrijorat” când a fost întrebat despre detaliile contractului dintre Lewis Hamilton și Mercedes, după aceea, confirmând „ambele părți doresc reînnoirea contractului, așadar se va întampla cu siguranță”

Cu toate că Hamilton mai are un singur sezon în contract, Niki Lauda a confirmat faptul că înțelegerea va fi semnată la timpul potrivit. „Nu ne grăbim” a spus legenda de Formula 1 și triplu campion mondial.

Săptămâna trecută, șeful echipei Mercedes AMG Petronas, Toto Wolff, a spus într-un interviu că Fernando Alonso îl va înlocui pe Hamilton dacă nu se ajunge la o înțelegere – citiți aici mai multe despre acest subiect.

1001846584-3357152122014

Mai mult decât atât, Niki Lauda a spus că în 2015, relația dintre cei doi colegi de echipă, Lewis Hamilton și Nico Rosberg va fi mult mai bună, pentru că cei doi se respectă reciproc.

„Când depășești toate problemele și micile neînțelegeri – că unul a câștigat campionatul și celălalt nu sau că unul l-a lovit pe celălalt – va fi mult mai ușor acum, deoarece se respectă la nivel de performanță,” a spus Lauda.

 

Comentati?

Your email address will not be published.