Mercedes-Benz anticipează noul AMG GLE 63 Coupe. VIDEO

AMG GLE 63 Coupe
,
1.81K 0

Mercedes-AMG anticipează printr-un teaser-video noul model AMG GLE 63 Coupe, unul dintre cele mai importante momentele de la Salonul Auto Internațional 2015 din America de Nord, care va debuta chiar azi, 12 ianuarie, la Detroit.

Întotdeauna a existat posibilitatea unei versiuni AMG pentru noul Mercedes-Benz GLE Coupe, chiar dacă până acum au fost vehiculate doar zvonuri.

Mercedes-Benz a decis fabricarea unei versiuni de performanță bazată pe GLE Coupe, model care va debuta la NAIAS 2015, la Detroit. Deși a fost trâmbițat ca un competitor pentru BMW X6 M, modelul GLE Coupe a primit un aspect mai agresiv, însă nimic prea exagerat în comparație cu rival său bavarez.

Întrucât din videoclip putem vedea doar aspectul exterior al noului GLE 63 AMG Coupe, motorul ce se ascunde sub capotă rămâne în continuare învăluit în mister. Tot ce ne rămâne de făcut este să presupunem că cel mai bun candidat pentru propulsarea SUV-ului este motorul V8 twin-turbo de 4 litri, împrumutat de la modelul AMG GT.

Dacă supozițiile noastre se dovedesc a fi corecte, modelul GLE 63 AMG Coupe va beneficia de 462 CP și un cuplu de 600 Nm. Dacă se va lua în discuție și o versiune S, valorile de performanță se vor ridica la 510 CP și 650 Nm, ceea ce ne aduce aminte de AMG GT S.

Vom afla mai multe astăzi, când noul GLE 63 AMG Coupe va debuta la Detroit, la NAIAS 2015.

Comentati?

Your email address will not be published.