Teoria conspirației – Hamilton îi acuză pe șefii de la Mercedes-AMG PETRONAS că îl sabotează

,
1.11K 0

Lewis Hamilton a ieșit fumegând la propriu din cursa de la Sepang. Triplul campion mondial era furios pe șefii de la Mercedes-AMG PETRONAS, pentru că motorul său a luat foc duminică în turul cu numărul 41 al Marelui Premiu al Malaeziei. Monopostul său a fost singurul cu probleme tehnice dintre toate cele opt propulsate de motoare Mercedes. “Este cineva care nu vrea ca eu să câștig acest tilu”, a declarat furios britanicul. Șeful echipei Toto Wolff a sugerat că Hamilton se referea la Dumnezeu!

“Să ne sabotăm cel mai bun pilot din Marele Circ, triplul campion mondial? Nu am putea să facem asta nici dacă am vrea”, a fost replica lui Toto Wolff, șeful austriac care este acuzat de fanii lui Hamilton că trage sforile pentru ca Nico Rosberg să devină un campion german pentru o echipă germană.

Declarația lui Lewis Hamilton în fața jurnaliștilor, imediat după abandonul provocat de explozia motorului său, i-a șocat pe șefi și a alimentat suspiciunile fanilor.

“Îl duc în Japonia cu avionul personal, sper că îi pot ridica moralul. Campionatul se termină abia după ultima cursă”, a fost încurajarea transmisă de Niki Lauda, președintele de onoare al echipei, cunoscut ca suporter al lui Nico Rosberg.

A fost ședință în garajul Mercedes imediat după cursa încheiată de Nico Rosberg pe locul al treilea, neamțul consolidâdu-și astfel, poziția de lider în fața colegului Lewis Hamilton. “L-am aplaudat pe Lewis pentru discursul extraordinar transmis echipei’’, a dezvăluit Toto Wolff, vorbind despre atmosfera extraordinară și depre unitatea din cadrul echipei.

Mercedes-AMG PETRONAS a aterizat deja în Japonia și se pregătește pentru antrenamentele libere care vor avea loc joi la Suzuka.

Comentati?

Your email address will not be published.