Hypercar-ul Mercedes-AMG și-a găsit primul proprietar

,
1.11K 0

La mai puțin de o săptămână de când hypercar-ul Mercedes-AMG a fost, în sfârșit, confirmat pentru a intra în producție, coupe-ul inspirat de monoposturile din Formula 1 și-a găsit deja un proprietar, un client australian plătind deja un avans.

“Avem deja un avans plătit în cash. Nu vă pot spune cine este clientul și nici cât a plătit, dar am înțeles că e primul avans din lume [pentru această mașină],” a declarat David McCarthy, manager general la Mercedes-Benz Australia, responsabil de relații publice în domeniul produselor și al corporațiilor.

Hypercar-ul Mercedes-AMG va veni cu o structură din fibră de carbon și va împrumuta tehnologia din Formula 1. Se zvonește că acesta va fi propulsat de un motor turbo V6 de 1,6 litri de la monopostul Mercedes-AMG din Marele Circ. Două turbocompresoare ar trebui să dezvolte împreună o putere de aproximativ 900 CP. În plus, un motor electric ar trebui să asigure pachetul de mușchi cu suplimentul de forță, alături de un sistem SF de recuperare a energiei KERS. Puterea totală ar trebui să depășească 1000 CP.

Hypercar-ul Mercedes-AMG va reprezenta rezultatul colaborării dintre compania AMG de la Affalterbach, Germania, și echipa care dezovltă sistemul de propulsie folosit în Formula 1, de la Brixworth, Northampton.

Comentati?

Your email address will not be published.