Ce nebunie! Șofer începător de Mercedes-AMG GT S lovește în plin un Porsche și un Ferrari
, / 719 0

Ce nebunie! Șofer începător de Mercedes-AMG GT S lovește în plin un Porsche și un Ferrari

SHARE
Home AMG AMG GT Ce nebunie! Șofer începător de Mercedes-AMG GT S lovește în plin un Porsche și un Ferrari

Acesta este unul dintre acele clipuri care îți vor frânge inima, chiar dacă mașina ta nu este implicată în accident. Un șofer începător a scos un Mercedes-AMG GT S la plimbare. A demarat în trombă. Dar călătoria sa a fost foarte scurtă.

Șoferul începător a lovit în plin un Porsche 911 nou-nouț și un Ferrari 458 Italia, parcate pe marginea drumului, după ce a evitat ca prin minune un Peugeot 206 și un pick-up. Alarmele mașinilor au pornit imediat după impact, așa că incindentul nu putea trece neobservat. Foarte mulți curioși s-au adunat la locul accidentului pentru a vedea urmările. Din fericire, niciuna dintre mașini nu a fost daună totală. Dar cu siguranță, agentul de asigurări al șoferului de Mercedes-AMG a albit când a auzit vestea!

Nu e deloc ușor să ții în frâu toți cei 510 cai putere ai bolidului Mercedes-AMG GT S. Mașina lansată în septembrie 2014 este propulsată de un motor V8 de 4.0 litri și sprintează de la 0 la 100 km/h în doar 3,9 secunde. Se pare că șoferul începător nu a crezut datele oficiale și a vrut să testeze el însuși.

Comentati?

Your email address will not be published.