Ce nebunie! Șofer începător de Mercedes-AMG GT S lovește în plin un Porsche și un Ferrari

,
1.25K 0

Acesta este unul dintre acele clipuri care îți vor frânge inima, chiar dacă mașina ta nu este implicată în accident. Un șofer începător a scos un Mercedes-AMG GT S la plimbare. A demarat în trombă. Dar călătoria sa a fost foarte scurtă.

Șoferul începător a lovit în plin un Porsche 911 nou-nouț și un Ferrari 458 Italia, parcate pe marginea drumului, după ce a evitat ca prin minune un Peugeot 206 și un pick-up. Alarmele mașinilor au pornit imediat după impact, așa că incindentul nu putea trece neobservat. Foarte mulți curioși s-au adunat la locul accidentului pentru a vedea urmările. Din fericire, niciuna dintre mașini nu a fost daună totală. Dar cu siguranță, agentul de asigurări al șoferului de Mercedes-AMG a albit când a auzit vestea!

Nu e deloc ușor să ții în frâu toți cei 510 cai putere ai bolidului Mercedes-AMG GT S. Mașina lansată în septembrie 2014 este propulsată de un motor V8 de 4.0 litri și sprintează de la 0 la 100 km/h în doar 3,9 secunde. Se pare că șoferul începător nu a crezut datele oficiale și a vrut să testeze el însuși.

Comentati?

Your email address will not be published.