Mercedes-AMG GT R: Bestia din Iadul Verde surprinsă la Berlin

,
1.47K 0

Mercedes-AMG GT R a fost prezentat cu mare tam-tam, beneficiind de un motor V8 bestial cu 585 CP și de un pachet aerodinamic senzațional. Acum, Bestia din Iadul Verde (Nurburgring Nordschleiffe) a fost surprinsă pe străzile Berlinului.

Cu siguranță, supercarul brutal de la AMG știe cum să atragă atenția. În afară de elementele suplimentare, “bestia din Iadul Verde” vine și cu o culoare specială: Green Hell AMG Magno. De asemenea nou-nouțe la Mercedes-AMG GT R sunt jantele din aliaj ușor, frânele, suspensia și raportul direcției modificate, și ultimele, dar nu cele din urmă, eleronul din spate uriaș și grila radiatorului, care aduce un tribute mașinii de curse W194 300SL Gullwing din 1954.

Mercedes-AMG GT R, cea mai puternică mașină din portofoliul AMG la ora actuală, este propulsată de motorul V8 biturbo de 4.0 litri de la fratele GT S, adus până la 585 PS, cu 75 PS mai mult ca Mercedes-AMG GT S. În comparație cu GT S, și cuplul a crescut cu 50 Nm până la 700 Nm. GT R-ul trebuie să fie capabil să ajungă la o viteză de 100 km/h în 3,6 secunde. Este cu 0,2 secunde mai rapid ca modelul GT S. Viteza maximă este de 318 km/h.

CITIȚI AICI MAI MULTE DESPRE AMG GT R

Mercedes-AMG GT R este o apariție rară și ar trebui să rămână astfel pentru totdeauna. Deși inițial noul super Mercedes-AMG GT R nu era plănuit ca un model în ediție limitată, în genul puternicelor versiuni Black Series, Mercedes a decis să limiteze producția de serie la numai 2.000 de unități.

mercedes-amg-gt-r-7

Sursă: Autogespot.

Comentati?

Your email address will not be published.